Regisztráltam a facebookra, de sajnos nem tudom használni mert ezt adja be. Valakinek valami ötlet? Meddig ellenőrzik, mikor tudnám használni?
Figyelt kérdés
Jelenleg nem tudod használni a Facebookot.
A beküldött információ ellenőrzése folyamatban van.
Folyamatosan szem előtt tartjuk a közösségünk biztonságát, ezért a jóváhagyásig nem használhatod a Facebookot.
2020. márc. 17. 07:53
1/7 anonim válasza:
Megadtál neki e-mail címet - és azt egyből visszaigazoltad?
Meg telefonszámot is megadtál - és beírtad az sms-ben kapott kódot neki?
Mert ezt a kettőt érdemes - mivel ha más opciót választasz akk vannak ilyenek...
2/7 A kérdező kommentje:
Így van mind a kettő opció meg volt, és most pedig várok csak sajnos nekem a munkámhoz kellene ezért kényszerültem rá, hogy regisztráljak
2020. márc. 17. 08:07
3/7 anonim válasza:
Aha, érdekes..
Nincs a neveden "volt" korábbi/régebbi fiók - amit még nem töröltél..?
Vagy nem kértek be személyi adatot, képet? - Mert amúgy akkor szoktak így váratni..
4/7 anonim válasza:
Talán ha van másik telcsi számod is - próbálj meg egy másikat létrehozni. De ne arról a gépről, ip-ről - hanem egy másik készülékről...
5/7 anonim válasza:
Az is fontos néha hogy az e-mailedbe épp be legyél lépve - és akk nem kell a kódot beírni.., hanem csak vissza igazolni..
6/7 anonim válasza:
Amúgy az is lehet h jó lesz ha vársz egy pár órát (vagy már most..) mivel most hallottam több ismerősömtől is h reggel nem engedte be őket a face - szóval simán lehet túlterhelt volt a rendszer - és nálad is ezért szórakozott..
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat
2020. márc. 18. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!