Egy munkaügyi ellenőrzés meddig húzódhat el? ( Tudomásom szerint maximum 60 napon belül, le kell zárni a vizsgálatot) Jelentettem szintén a munkaügyi hatóságnak a felmondásom ügyét, na ez ügyben megidézett a hatóság tanúként.
Most akkor munkaügyi perben állsz, vagy egy munkaügyi ellenőrzés közepén tartasz?
Nem mindegy.
Én bízom a munkaügyi perben, ott nem szokás a részrehajlás.
Az én perem 9 hónapig tartott, a végén "peren kívüli megállapodás" lett belőle, amint érezte a cég, itt labdába nem rúghat.
"mondjam vissza a felmondásomat,"
Ez micsoda hülyeség? :)
A felmondás egyoldalú jognyilatkozat, ha már megtetted, joghatást vált ki.
A felmondás "meg nem történtté nyilvánítása" akkor lehetséges, ha mindkét fél akarja azt.
De ezt kérni/elvárni az eljárásnak abban a szakaszában, amiben éppen vagytok? Normális? És egyáltalán miért kéne? Kinek és miért lenne az jó? Mi vele a célja?
Ha tudtok, egyezzetek meg peren kívül. Ha megfelel a megállapodás Neked is, és a teljesítés is megvan vele kapcsolatban a cég részéről, akkor állítsd le a munkaügyi pert, és állj el a munkaügyi hatósági vizsgálattól is, mondván megegyeztetek. Az egyezség legyen írásban! Ha felmerült perköltség már, akkor azt vállalja át írásban a cég!
:)
Ha Te egyszer már benyújtottad a felmondásod, akkor milyen hülye gondolat azt überelni a munkáltató részéről.
Normális az ilyen?!?!?!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!