Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az ausztráliai férfiak miért...

Az ausztráliai férfiak miért ilyenek?

Figyelt kérdés

Nem általánosítok, biztos ott is van normális férfi.. de az eddigi tapasztalataim alapján azt tudom mondani hogy ott nagyon elba.szottak.

Nyavalyognak minden szaron, folyton érzelegnek, érzékenyek. Ott miért lettek ilyenek a “férfiak”? Mi van ott?

Még így távolról is nagyon elviselhetetlen és borzalmas, kb már tudom hogy melyik van onnan és mindig igazam lesz.

Ilyenkor örülök hogy Magyarországra születtem ahol csak a normális férfiak rúgnak labdába, ha valaki itt bejátszaná amit az ottaniak előadnak, minimum kinevetnék.

25/n

2021. dec. 15. 10:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
De miért,mit mondanak konkrétan,vagy milyen témákon érzelgősködnek?
2021. dec. 23. 07:03
 12/14 anonim ***** válasza:
10 es sajnos vannak macskagyilkosok is de a tobbseg igenis allatbarat, es komolyan veszik az allatvedelmet is. nekunk majdnem minden baratunk ausztral mindegyiknek van kutyaja , cica is egyik masiknal. Jol tetted ha elkuldted ilyen szemetseget ne mutogasson senki.
2022. jan. 21. 04:24
 13/14 soldierscootler ***** válasza:
Inkább csak a baszásra mennek😅
2023. márc. 13. 22:46
 14/14 anonim ***** válasza:
36 eve elek itt jopar ausztralt ismerek. a kerdezo megallapitasa ostoba es alap nelkuli.
2023. márc. 22. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!