Meddig lehet belefolyni egy felnőtt különélő gyerek életébe?
Szeintem ne a szüleidet akard kizárni az életedből, hanem a kupit. Legalább törődnek veled, rendesek. Ha nem noszogatnának, lehet, hogy még jobban elfajult volna ez a dolog.
A gyűjtögetésre nem lehetne kompromisszumos megoldás, hogy bérelsz egy tárolót, és oda pakolod be a felesleges cuccod?
Nincsen garázsod vagy valamilyen tároló helyiséged? Vagy a szüleidnek?
Én a helyedben mindent szépen bedobozolnék, csak azt hagynám amit nagyon muszáj! Elvinném a tárolóba! Időnkét ott meg tudod őket nézni, hogy megvan-e minden darab, mert ugye ez neked nagyon fontos.
Ezzel időt tudsz nyerni, de csak egy ideig, mert előbb vagy utóbb a tároló (garázs) is megtelik a cuccaiddal.
A szüleid tényleg nem szólhatnak bele a dolgaidba. Viszont mivel te beteg vagy, nem csodálom, hogy próbálnak a normális út felé terelgetni.
Arra nem gondoltál, hogy mi lesz ha tűz lesz a lakásodban?
Kérdezz meg erről egy tűzoltót!
Tudod mi az a menekülési útvonal (tűz esetén)?
Ez a gyűjtögetés dolog nem vicc!
11. hát, már a pincném is tele van..
nem építem le a szüleimet, szeretem őket és jó is a kapcsolat, segítőkészek, csak túl belefolynak az életembe, és nem szeretem ha a lakásba bejönnek. persze megteszik hogy nem jönnek be ha kérem a gyűjtögetés miatt, de a beszélgetés témája valahogy mindig kikanyarodik a gyűjtögetésre - akkor is ha a holdon talizunk :O szeretném ha nem ez lenne az öröktéma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!