N*ktek is van olyan ismerősötök, akiknek a koronavírus az élete és soha, semmi másról nem tud beszélni?
Figyelt kérdés
2021. dec. 14. 22:41
11/29 anonim válasza:
A munkatársaim voltak ilyenek. Ott is hagytam azt a munkahelyet a P*csába.
12/29 anonim válasza:
Van- rettegve száll fel egy buszra, vonatra, mert jujakorona.. pedig három oltást is felvett. Mondjuk a szomszédasszony is ilyen (szintén oltott) az meg csak arról tud beszélni hogy ő hú de okos, bezzeg mindenki milyen hülye aki nem veszi fel a harmadik oltást is... na de a szomszédasszony mindig talál okot hogy ő miért okos, mindenki más meg miért hülye, szóval ha nem lesz korona, lesz más ami miatt másokról pofázzon hogy azok de hülyék.
15/29 anonim válasza:
Az oltásellenes ismerőseim. Állandóan térítgetnek meg riogatnak, személyesen is, facebookon is. Már olyanok mint valami pap, aki folyamatosan nyomja a hitét és mindenki torkán le akarja erőszakolni. De ahogy a vallás sem érdekel, ez sem. Nincs hitem, kizárólag a gyakorlati tudásra hivatkozom az élet minden területén.
16/29 anonim válasza:
Az oltott ismerőseim. Állandóan riogatnak hogy hú de lélegeztetőgépre kerülök, miattam halnak meg anyámék (oltottak mindketten) meg egyébként is miattam mutálódik a vírus XD mondjuk felfoghatná hogy a közvetlen környezetünkből már a harmadik oltott köt ki kórházban (oltatlanról nem tudok hogy oda jutott volna, persze biztos van ilyen is), köztük egy óvónő aki három oltást vett fel, vagyis olyan marha jó nem lehet az a vakcina..
17/29 anonim válasza:
Van. Meg másvalami kapcsán sem áll be a pofája... (közismert nevén foci az a másvalami)
18/29 anonim válasza:
Adj neki egy pofont, aztán egy könyvet
19/29 anonim válasza:
Igen. Eddig nem történt semmi érdemleges a hitvány kis életükben, eszük sem sok van és végre eljött a nagy esemény, amin lehet rágódni 24/24-ben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!