Szavazzunk, nektek van korona vírusban elhunyt, vagy lélegeztetőgépen lévő ismerősötök? A, igen B, igen több is C. Nincs D. Még csak az ismerőseim sem ismernek senkit.
Figyelt kérdés
Köszönöm előre a szavazást. Máshogy szerettem volna kiirni de nem tudtam hogy kell. Ki is fejthetitek bővebben a dolgokat. Akinek van leírná kB mikor halt meg vagy hány éves volt? Kösz előre is2020. nov. 5. 19:05
1/23 anonim válasza:
D, még az ismerőseim se ismernek olyat, aki ebben halt meg. Viszont állítólag páran ismernek csak szimplán beteget.
2/23 anonim válasza:
B, több is (Magyarországon 2, külföldön több, ha ez számít).
3/23 anonim válasza:
Nekem is külföldi ismerősöm(Svájc)
5/23 anonim válasza:
A
..........................................................................................................................................
6/23 anonim válasza:
Családtagok voltak lélegeztetőn, távoli rokonom belehalt
7/23 anonim válasza:
Lehet szavazást is indítani a kérdésekhez! ;)
Úgy egyszerűbb és átláthatóbb!
8/23 anonim válasza:
Többen voltak azok, egy 44 éves khba került, az intenzívet megúszta.
54 éves megjárta az intenzívet, már jól van.
Volt aki meghalt, ő 65 v 66 éves volt.
(ez mind Magyarországon belül, 1 megye.)
10/23 anonim válasza:
D. Még csak az ismerőseim sem ismernek senkit aki koronás pedig Romániában élek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!