Van itt olyan aki ismer korona vírusos beteget, esetleg elhunytat is?
Figyelt kérdés
Akár családtag, akár ismerős, szomszéd stb. Válaszokat előre is köszönöm2020. okt. 7. 20:52
1/17 anonim válasza:
tavasszal volt egy család
most több mindenki, nem egy családból
2/17 anonim válasza:
Közvetlen munkatársam beteg, egy távoli ismerősöm pedig meghalt.
3/17 anonim válasza:
Igen többet is. 23000 beteg nem mind egyedülálló családnélküli. Vannak ismerőseik, rokonaik, munkatársaik stb.
4/17 anonim válasza:
Igen van miert? Hamarosan neked is lesz kedves kerdezo...
5/17 anonim válasza:
Eddig 5öt személyesen. Plusz 2 a legjobb barátom munkatársai. Mert?
6/17 anonim válasza:
Hármat. Meg Már többen lettek első számú kontaktjai koronásnak, és kerültek karanténba.
7/17 anonim válasza:
6-ról tudok, ebből egy meghalt sajnos.
8/17 anonim válasza:
Igen. Kettőt ismerek, mindegyik otthol lustul minimális tünetekkel. Az egyiknek éppenhogy egy picit fáj a torka, a másiknak lényegében semmi baja, csak élvezi a szabadságot, hogy otthon lehet és nem kell dolgoznia. Olyanról, akinek komolyabb tünetei lennének, még nem hallottam ismerősi körben.
9/17 anonim válasza:
Én láttam többet képeken a netről. Olyan is volt, aki többször is belehalt. MIlyen kemény lehet már ez a koronavírus
10/17 anonim válasza:
Szomszéd, több osztálytárs, ismerősök. Enyhe tüneteik vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!