Lenne néhány kérdésem azokhoz, akiket már teszteltek covidra?
Figyelt kérdés
Hozzám ma jönnek, azt tudom, hogy 2 órával előtte nem lehet enni/inni. Viszont amire kíváncsi vagyok, hogy az eredmény mennyi idő alatt van meg? Hogyan értesítenek? Ha esetleg fertőzött vagyok, erről kapok bármilyen igazolást amivel tudom bizonyítani, hogy mi miatt nem mehetek el otthonról? Fertőzés esetén meddig kell bezárva maradni? Mert nyilván ha már nincsenek tüneteim attól még fertőzhetek...2020. szept. 30. 10:23
1/6 anonim válasza:
Én szerencsére nem vagyok érintett (még). Egy ismerősömet nemrégiben tesztelték, neki 2-5 napra ígérték az eredményt. Ha fertőzött vagy, biztosan kapsz papírt róla.
2/6 anonim válasza:
Fél 21 van, egyáltalán voltak már?
3/6 A kérdező kommentje:
Igen, voltak, felnyomtak az orromon meg torkomon valami fülpiszkálót, aztán léptek. 3-4 munkanapot mondtak. Elvileg a háziorvosom fog értesíteni, mivel ő kérte a tesztet.
2020. okt. 1. 17:32
4/6 anonim válasza:
Akkor eeszt oldalán is tudod nézni, ha van ügyfélkapud. Nekem 2 hete vették le, akkor 8 nap volt az eredmény, de akkor volt a legnagyobb káosz, előtte 1 héttel 3 nap alatt megjött.
5/6 anonim válasza:
Szia
Kedden vették le nekem a mentő állomáson a tesztet kB 5 perc alatt kész volt a PCR tesztem eredménye ami pozitív lett (tünetekkel)
6/6 anonim válasza:
Utolsó vagyok.
Elvileg ha pozitív lesz a teszted azt le adják az ÁNTSZ felé. Keresni fognak a rendőrök.
Na hát engem nem hívott senki, sőt a rendőrök sem ellenőríztek.
Kaptam egy papírt amíg elkészült a tesztem
Ahogy pozitív lett elvették a papírt és a tesztet majd haza küldtek és közölték hogy maradjak otthon és hívjam az orvodom.
Azóta is természetesen itthon vagyok holnap kell keresnem az orvosom
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!