Kezdőoldal » Egészség » Immunrendszer, fertőzések » Szavazzunk, nektek van korona...

Szavazzunk, nektek van korona vírusban elhunyt, vagy lélegeztetőgépen lévő ismerősötök? A, igen B, igen több is C. Nincs D. Még csak az ismerőseim sem ismernek senkit.

Figyelt kérdés
Köszönöm előre a szavazást. Máshogy szerettem volna kiirni de nem tudtam hogy kell. Ki is fejthetitek bővebben a dolgokat. Akinek van leírná kB mikor halt meg vagy hány éves volt? Kösz előre is

2020. nov. 5. 19:05
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
C, de az ismerőseim ismernek olyat, akinek az anyósa belehalt
2020. nov. 5. 21:55
 12/23 anonim ***** válasza:
Dé.
2020. nov. 5. 23:25
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Jó barátom még márciusban elkapta, az orvosa nem javasolta neki a kórházat, otthon majdnem megfulladt, de valahogy túlélte. Most egy kolléga halt meg benne tegnap.
2020. nov. 6. 11:17
 14/23 anonim ***** válasza:
A :(
2020. nov. 6. 19:42
 15/23 anonim ***** válasza:
A sajnos, bár külföldi.
2020. nov. 6. 20:57
 16/23 anonim ***** válasza:
Többet is. Lélegeztetőn van 2.
2020. nov. 6. 21:49
 17/23 anonim ***** válasza:

D

Pedig szerte az országban vannak ismerőseim és ugye nekik is kontaktjaik.

2020. nov. 7. 06:59
 18/23 anonim ***** válasza:

A , családtag és belehalt.

Kb 30 pozitív tesztes van a meloban is.

2020. nov. 7. 07:16
 19/23 anonim válasza:
D. Megfertőzöttből is csak két-hármat ismerek, elhunytból pedig egyet se, és ezzel a környezetem is így van.
2020. nov. 7. 18:26
 20/23 anonim ***** válasza:

B többet is ismerek aki lélegeztetőn van vagy volt de már meghalt.

Több olyan ismerősöm van aki covidos vagy már meggyógyult. Van olyan aki nagyon rosszul volt, felkellni se bírt, kb. 2-3 hétig volt beteg és nem idős, nem elhízott, nem gyenge személy. Vannak olyanok akik teljesen tünetmentesek. Családomban is van covidos,ő kórházban volt, de már haza jöhetett, én most várom a teszt eredményem.

A környéken háziorvos is halt meg, egy másik lélegeztetőn van.Egy munkatársam belehalt 50 éves volt. Anyukám munkahelyén is vannak pozitívak. És az én munkahelyemen is vannak pozitívak, akik betegek. Ahol élek itt is vannak pozitívak és van olyan 63 éves férfi,aki lélegeztetőn volt és meghalt.

2020. nov. 7. 23:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!