Sziasztok! Gimnazista vagyok, osztálykarácsonyon egy lányt húztam ki. Tavaly nagyon jó barátok voltunk, és mindent megosztottunk egymással. Én fiú vagyok, ezért ez a fajta barátság mindenkinek gyanús volt, de nem akartunk semmi többet mint barátságot. Aztán ez a barátság egyik napról a másikra elég viharosan befejeződött, nem részletezném. Ez volt 2021. júniusban. Mostani tanévben nem beszélgettünk, néha összenéztünk, párszor elkért tőlem ezt-azt, de semmi komoly beszélgetés nem volt közöttünk. A lényeg hogy nem vagyunk barátok, és nem is igazán kedveljük egymást. Az egész osztály tud erről a hirtelen haragos “elválásról”. A lányok az ő verzióját, a fiúk meg az enyémet. Az enyém az igaz egyébként.
Szóval őt hogyan “konferáljam” fel amikor majd át kell adni az ajándékokat? Mit mondjak róla, ha semmi pozitív nem jut róla eszembe? Ti mit tanácsolnátok?
Hát... Tudom durva, de nekem se jut róla eszembe semmi pozitív. Bár negatív sem.
2021. dec. 12. 08:24
2/13 anonim válasza:
Barátok voltunk, most nem vagyunk azok. Sajna senki nem akarta elcserélni velem, így én készítettem neki ajándékot, mintha egy barátomnak készítettem volna.
2021. dec. 12. 08:32
3/13 anonim válasza:
Elmondod kit húztál és átadod XD Minek felkonferálni?
2021. dec. 12. 08:45
4/13 anonim válasza:
Én azt mondanám hogy "könnyű és nehéz helyzetben vagyok egyszerre, mert egy olyan embert húztam akivel régen barátok voltunk, de aztán megszakadt ez a barátság. Nehéz mert olyan embernek kellett ajándékot találnom akivel már rég eltávolodtunk egymástól, de könnyű, mert a régi barátságunk lévén ismerem az ízlését, tudom mit szeret, ezért nem voltam teljesen elveszve az ajándékválasztásnál. Ez az ember pedig xy."
2021. dec. 12. 08:45
5/13 anonim válasza:
Ezért utálatos dolog ez a húzósdi. Sokszor kellemetlen helyzetekbe kerülnek az emberek miatta. Ha nem húztad volna ki a nevét, nem is adnál neki semmit. Ez tök gáz.
2021. dec. 12. 08:48
6/13 anonim válasza:
Ne haragudj, de ez Monika show lesz vagy karacsony az iskolaban?
2021. dec. 12. 12:14
7/13 A kérdező kommentje:
3: Nálunk kötelező hogy az osztály kitalálja hogy kit húztál és úgy add át neki az ajándékot. Elcserélne pedig lehetetlen, az osztályfőnök köcsög módra felírta egy lapra hogy ki kit húzott hogy ne legyen cserebere.
5: A legnagyobb szemétség ez a húzósdi…
6: Az egész gimnáziumi élet egy Mónika Show barátom, megy a szarkeverés ezerrel.
2021. dec. 12. 14:21
8/13 anonim válasza:
#7 Kitartás, hamar vége lesz és már csak nevetni fogsz rajta!
2021. dec. 12. 17:24
9/13 Senior Séf válasza:
Egy volt barát, akit ki tudja, miért elsodort mellőlem az élet.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!