Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit vettél a karácsonyi vásáron?

Mit vettél a karácsonyi vásáron?

Figyelt kérdés
A lakóhelyem közelében van egy gyönyörű karácsonyi vásár, minden évben várom, és megcsodálom, szívesen sétálok át rajta, nagyon szeretnék venni valamit, de semmire nincs szükségem, alaposan végignézek mindent, és rájövök hogy kacat. Egyszer vettem kürtöskalcsot, de pofátlan drága volt, és nem nagy szám, a forralt bortól meg hányingerem lett, és nagyon rosszul lettem, valami pancsolt szar volt, vettem kimérős édességet is, de az is drága volt és nekem nem ízlett. A kérdésem, te mit vettél a karácsonyi vásáron, mi a véleményed a vasárról? Én tényleg nagyon szeretném, szeretnék ünnepi hangulatot, de azon kívül hogy átsétálok rajta, semmi...

2021. dec. 11. 13:34
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
84%
Mély levegőt. Nagyon jól esett.
2021. dec. 12. 13:14
 12/13 anonim ***** válasza:
Forrócsokit szoktam inni.(pedig nem szeretem)
2021. dec. 12. 19:21
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Hát még régen Debrecenben ittam epres forralt bort. Megmondom őszintén az ízlett, pedig kerülöm abszolút az alkoholt, nem szoktam inni:)

Idén Szombathelyen a párommal ettünk rétest, páromnak ízlett, mert édesszájú, nekem nem. Ő akart gofrit, de én nekem az nem kellett. Én drágáltam kb. Mindent.

Amúgy ami nagyon ízlett a sültgesztenye. Azt örömmel majszoltam a nap folyamán.

Venni akartam kosarat, de 6500-ért inkább visszamondtam, majd elmegyek a piacra.

Meg lepényes lángost akartam keresni, de mindenhol csak sima lángos volt. Így ettünk nyársas kaját:)

Hát azon hagyma volt, grill csirke meg egész krumpli. Háát nagyon hideg volt a kaja sajnos....

De amúgy finom lett volna melegen.

Forró csokit ittam idén, párom meg gyerekpuncsot, mert vezet. A gyerekpuncs katasztróóófa volt szerintem. Mint egy íztelen gyümölcstea.

2021. dec. 13. 00:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!