Akik kint vásárolgatnak a karácsonyi vásáron azok burzsoák?
Figyelt kérdés
Átlag magyar nem engedheti meg magának hogy ott kajáljon meg shoppingoljon2019. dec. 3. 19:21
1/31 anonim válasza:
Ahogy látom akkor nagyon sok az átlagon felüli burzsoá magyar.
A neten vásárlók meg láthatatlanok.
2/31 anonim válasza:
Hol van az a "kint"? :-D :-D :-D
3/31 anonim válasza:
Szerintem minden évben ez a hisztéria a karácsonyi vásárok árain már unalmas. A Vörösmarty téren (mert gondolom erre gondoltál) nem fog többe kerülni egy tál étel, mint bármelyik környékbeli étteremben, ezt garantálom, sőt valószínűleg kevesebbe.
4/31 A kérdező kommentje:
Az Üllői uton megkajálok 800 forintból,itt 2-3000
Ezt benézted
2019. dec. 3. 19:34
5/31 anonim válasza:
Aki ott várásol az legtöbbször külföldi. A magyar egy ilyen nép. Nem engedheti meg magának hogy a saját országában lévő karácsonyi vásáron shoppingoljon. A legtöbben csak kimennek a feeling miatt, de nem vásárolnak semmit mert nem tehetik meg. De nekik ez így jó, ezt szeretik.
6/31 A kérdező kommentje:
Én nem
Szerintem provokatívak ezek az àrak
2019. dec. 3. 19:51
7/31 anonim válasza:
Mi az, hogy provokatív????
Kapitalizmus van, annyiért adják az árut, amennyiért van rá vevő.
8/31 A kérdező kommentje:
Nekem pl nincs pénzem 2000 forintért egy kürtöskalácsra.Máshol lehet kapni pár100-ért
Ez az egész karácsonyi vásár egy gusztustalan provokàció.A burzsoázia provokálja a népet
2019. dec. 3. 19:57
9/31 anonim válasza:
Mit néztem be? Az Üllői út nagyon nem a környéken van sem térben, sem nívóban. Ha kimegyek a Móriczra én is meg tudok kajálni az ócska gyroszosnál 600 forintból, és akkor mi van. A karácsonyi vásár más kategória, az egy program évente egyszer annak, aki szereti az ilyesmit. Senki nem azért megy oda, mert hú de éhes vagyok, együnk valamit. Oda azért mennek az emberek, hogy nézelődjenek, beszélgessenek, és ha már ott vannak lehet, hogy megkívánnak egy sült kolbászt vagy töltött káposztát, kürtőskalácsot. Elköltenek per kopf 3-4 ezer forintot, ami állítom, a legtöbb budapestinek egyáltalán nem okozna gondot, mert megint hangsúlyozom, hogy alkalomról van szó, nem heti vagy havi kiadásról. Csak a helyzet az, hogy a pesti prolik nagy részének rohadtul semmi igénye hasonló időtöltésekre. És nem feltétlen a karácsonyi vásárra gondolok, mert az ilyenek ugyanúgy sosem ülnek be egy rendes étterembe sem, és nem mennek el moziba, állatkertbe, stb, és valószínűleg az ingyenes programokat is messziről kerülik, mert inkább otthon tévéznek vagy bekapnak valami junkot valamelyik pláza kajálós részén. Közben meg hisztériáznak, hogy minden milyen drága meg a külföldiek meg a burzsoá.
10/31 A kérdező kommentje:
1 főre?
Ha valaki családdal megy az már mindjárt nem 3 ezer forint,kell venni kaját az asszonynak,gyerekeknek is
2019. dec. 3. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!