Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit vettél a karácsonyi vásáron?

Mit vettél a karácsonyi vásáron?

Figyelt kérdés
A lakóhelyem közelében van egy gyönyörű karácsonyi vásár, minden évben várom, és megcsodálom, szívesen sétálok át rajta, nagyon szeretnék venni valamit, de semmire nincs szükségem, alaposan végignézek mindent, és rájövök hogy kacat. Egyszer vettem kürtöskalcsot, de pofátlan drága volt, és nem nagy szám, a forralt bortól meg hányingerem lett, és nagyon rosszul lettem, valami pancsolt szar volt, vettem kimérős édességet is, de az is drága volt és nekem nem ízlett. A kérdésem, te mit vettél a karácsonyi vásáron, mi a véleményed a vasárról? Én tényleg nagyon szeretném, szeretnék ünnepi hangulatot, de azon kívül hogy átsétálok rajta, semmi...

2021. dec. 11. 13:34
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
92%
Én se szoktam venni semmit, ha nem kifejezetten ajándékba veszem valakinek. Esetleg egy meleg kürtőskalács jól tud esni, ha hideg van, de ezen kívül én is csak a látvány, forgatag és a karácsonyi érzés miatt sétálgatok a vásárban. :D
2021. dec. 11. 13:39
 2/13 anonim ***** válasza:
100%
négyezerhatér kürtős kalácsot
2021. dec. 11. 13:52
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Kézműves mézeket vettem már egy szimpatikus bódéstól és az árak is megfelelőek voltak. Talán még ásvány ékszert évekkel ezelőtt. Tavalyelőtt forralt boroztam, de az kiváló volt és szép elmék maradt, mert hullott a hó is és nem volt tömeg sem éppen. Gyerekkorom óta én is kb minden évben végignézem amúgy, de csak a hangulat miatt (Debrecen), nem azért, hogy vegyek is valamit.
2021. dec. 11. 13:59
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Én régebben (amíg jól álltam anyagilag) nagyon szerettem egy bizonyos karácsonyi vásárban a sült kolbászt. Most már nem adnék érte annyit, amennyibe kerül, de az tény, hogy finom.

Felénk azért vannak időnként használható dolgok is: sapka-sál-kesztyű, öv, pénztárca, bögre... Ilyeneket vettem, de idén nem megyek ki.

2021. dec. 11. 14:05
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Illóolajat, illatgyertyát.
2021. dec. 11. 14:37
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Karácsonyi díszeket. :)
2021. dec. 11. 14:38
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Különleges illatgyertyákat szoktam, meg nálunk mindig van kint könyvvásár, ahol az eredeti árnál sokkal olcsóbban lehet könyvet venni, szóval könyvet szoktam venni. De igazából a könyvvásár máskor is kint van, nem csak karácsonyi vásárkor, hanem néha random, szóval azt nem mondanám karácsonyi vásár-specifikusnak.
2021. dec. 11. 14:41
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
Forró csokit 700-ért,kürtőskalácsot 1200-ért,amilyen ajándéktárgyakat árulnak a kínaiban meg az eurosban olcsóbb.
2021. dec. 11. 15:03
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

Díszdobozos szappant.

Na meg egy 3500 forintos hotdogot amiben nem virsli volt hanem egy szál sült kolbász.

Jól laktam vele gurulásig, finom is volt de azért kicsit túlzásnak tartom az árát.

2021. dec. 11. 17:51
 10/13 anonim ***** válasza:
100%
Kürtőskalácsot 1700ft-ért :S de csak mert a kislányom már annyira szerette volna.
2021. dec. 11. 17:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!