Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért idegesítenek direkt a nők?

Miért idegesítenek direkt a nők?

Figyelt kérdés

Van néhány dolog amiket nem szeretek. S amióta ezt kinyilvánítottam, azóta direkt azokat csinálja néhány nő. Korábban nem tették, azóta viszont látványosan a jelenlétemben.

Mint a gyerekek.

Fiktív példa:

Tegyük fel, nem szeretem, ha a cipőt lerúgja valaki a bejáratnál. Azt szeretem, ha szépen egymás mellé van téve. S amióta ez kiderült, csak úgy látványosan, sűrűn és rendszeresen repkednek a cipők magasra és messzire.

Óvodában láttam ilyet utoljára kvázi, meg általános alsóban, amikor húzgálták egymás haját a fiúk lányok, mert teccösz.

Az említett hölgyekkel a viszonyom átlagon felüli egyébként, az egyikkel már-már baráti.

De kezdem most már kicsit a szívemre venni, hogy én azt gondolom semmin nem változtattam velük szemben a viselkedésemen, miért kell engem folyton cukkolni, piszkálni, aztán a reakciómat lesni?

F

2021. dec. 11. 13:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Amit közölni akarnak veled a viselkedésükkel az az, hogy semmi közöd a személyes dolgaikhoz/szokásaikhoz."

Ha az ő lakására mennek fel,és megkéri őket,hogy rendben tegyék le,akkor van hozzá köze.

2021. dec. 12. 10:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Ez a kérdésből nem derül ki. Magamból kiindulva, a "már-már barátaimat" még nem hívom a lakásomra és én sem megyek oda hozzájuk. Aki csak jó ismerős, (én így fordítom a "már-már barátot"), azzal bőven elég egy kávézás nyilvános helyen. Ezek a nők valószínűleg nem tartják a kérdezőt barátnak annyira, mint fordítva. Kollégák lehetnek, esetleg egy nagyobb baráti társaságnak részei, de a kérdezőtől függetlenül.
2021. dec. 12. 19:14
 13/14 A kérdező kommentje:

akkor ha így vesszük, akkor barát. :)

Én jobban szoktam árnyalni, a jó ismerős az még nem haver, a haver az még nem barát.

Azért mondtam, hogy már-már barát, mert sokat tudok róluk, és ők is rólam "titkokat" is, sokat mozgunk együtt, együtt kirándulunk, bulizunk, sok közös hobbink van. Csak mondjuk azt, hogy milyen a viszonyom a nagynénémmel, vagy hogy nagyapám milyen kezelésre jár, azt nem itt fogom felhozni.

Nem mintha nem hallgatnák meg, csak van néhány ember (mondjuk 2 vagy 3) akikkel mélyen tudok beszélgetni ezekről, s őket hívom barátaimnak.

De ha más értelmet nézünk, akkor a fent említett szituban levő hölgyek is a barátaim.

Amit fentebb írt valaki, hogy a reakciómat lesik, szerintem ebben lehet valami.

Illetve azt gondolom még, hogy megpróbálják felhívni magukra a figyelmet.

2021. dec. 12. 23:10
 14/14 anonim ***** válasza:
Kicsit mintha kényszeres, kontrollos lennél. Egy életet el lehet ám tölteni a cipőiddel! Érdemes lenne jobban függetleníted magad mások viselkedésétől, és végre foglalkozni azokkal azokkal a problémáiddal, amikkel nem mersz, s amik miatt a cipőkkel töltöd az idődet. Tehát mik ezek a dolgok? Betegség, amivel nem mersz orvoshoz menni, vagy bűntudat valami régi dolog miatt? Vagy egy trauma feldolgozásának halogatása? Én pl. pár hónapja szembesültem azzal, 50 évesen, hogy súlyos traumák voltak az életemben, amik máig befolyásolják az életemet. Elég kellemetlen. Neked is lehetnek ilyenjeid, kicsit emlékezz vissza, mi az, ami mai szemmel azért kegyetlen és veled történt gyerekkorodban? Bármennyire is tehetetlennek érzed magad, azokkal foglalkozz, boldogabb leszel, ha átküzdöd magad rajtuk. Mély levegő, beleugrás! Drukkolok.
2021. dec. 15. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!