Miért idegesítenek direkt a nők?
Van néhány dolog amiket nem szeretek. S amióta ezt kinyilvánítottam, azóta direkt azokat csinálja néhány nő. Korábban nem tették, azóta viszont látványosan a jelenlétemben.
Mint a gyerekek.
Fiktív példa:
Tegyük fel, nem szeretem, ha a cipőt lerúgja valaki a bejáratnál. Azt szeretem, ha szépen egymás mellé van téve. S amióta ez kiderült, csak úgy látványosan, sűrűn és rendszeresen repkednek a cipők magasra és messzire.
Óvodában láttam ilyet utoljára kvázi, meg általános alsóban, amikor húzgálták egymás haját a fiúk lányok, mert teccösz.
Az említett hölgyekkel a viszonyom átlagon felüli egyébként, az egyikkel már-már baráti.
De kezdem most már kicsit a szívemre venni, hogy én azt gondolom semmin nem változtattam velük szemben a viselkedésemen, miért kell engem folyton cukkolni, piszkálni, aztán a reakciómat lesni?
F
Nem annyira külsős ismerős.
Inkább belsős ismerős.
Szinte barát, vagy már barát is.
Akarnak tőled valamit,és figyelik a reakciódat.Shit teszt,nézz utána.
Vagy egyszerűen csak simán szívatnak a g...cik,ez utóbbit nem csak nők csinálhatják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!