Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azokhoz szólnék, akit érdekeln...

Azokhoz szólnék, akit érdekelnek a rejtélyes eltűnések. Szerinted velük mi történt?

Figyelt kérdés

Néhány híresebb magyar és külföldi eltűnésről kérném a teóriátokat, véleményetek, hogy mi történhetett velük, ti mit gondoltok?

1. Novozánszki Fanni (VV Fanni, nagy médiahajsza volt körülötte)

2. Ackermann Dávid

3. Till Tamás

4. Vitéz Barbara

5. Madeleine McCann

Ezeken kívül jöhetnek még érdekesek! :)

2021. dec. 10. 22:51
 1/7 anonim ***** válasza:
73%

Elutaztak aztán álnéven tevékenykednek vagy meghaltak.

Magyarországon amilyen profi hatósági rendszer van nem nehéz megúszni egy gondosan megtervezett gyilkosságot.

2021. dec. 10. 23:42
 2/7 A kérdező kommentje:
Ők gyerekek, nem hiszem, hogy tervezett eltűnések lennének. (1 kivételével)
2021. dec. 10. 23:44
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem túl sokat tudtak. VV Fannira a legjobb tippem valami kormánypárti orgia, ami után ki akart tálalni. Nem tudom, miért, de így érzem.
2021. dec. 11. 00:44
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Az esetek 99%-ban nincs semmi összeesküvés.

Történik egy baleset, véletlen hülyeség, és meghalnak, eltűnnek emberek. Az okozó pedig igyekszik eltüntetni a nyomokat aztán vagy sikerül vagy nem.

2021. dec. 11. 10:28
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Épp ma olvastam, hogy egy 20 évvel ezelőtti eltűnésre talált megoldást egy amatőr rejtélyfejtő. Az eltűnt fiatal pár autóját megtalálta egy folyóban.
2021. dec. 11. 13:30
 6/7 anonim ***** válasza:
74%

Fanni ügye végül megoldódott azzal a politikai érdekeltséggel rendelkező pasassal, nem?

Dávidot szemtanúk látták félmeztelen mászkálni a szigeten meg a vízben - ezt leközölte egy napilap is. Valószínűleg vízbe fulladt.

Till Tamást - szerintem - elütötték és eltüntették. Ugyanígy volt Tompa Eszter esete is.

Vitéz Barbara szerintem szintén vízbe esett.

Maddie McCann ügyben tisztázott, hogy a szülei adagolták túl és tüntették el. Mivel politikai kapcsolatokkal rendelkeztek, magas körökben mozogtak, nem vallhatták be. Meglátásom szerint rá van írva az arcukra a bűntudat.

2021. dec. 11. 17:20
 7/7 anonim ***** válasza:
73%

Engem is érdekelnek ezek az ügyek, szoktam nézni az ID-n az Eltűnt c.műsort, abban sok érdekes történetet láttam már.

Szeretném azt hinni, hogy az eltűntek még előkerülhetnek, mert volt rá példa, de Fanni már tuti hogy nem él, Vitéz Barbara és Dávid is szerintem vízbe fulladtak. Till Tamás megölését bevallotta egy férfi, de aztán visszavonta, ha jól emlékszem, szerintem vagy közlekedési baleset történt vele és az elkövető eltűntette, vagy egy szadista gyilkos került az útjába. Maddie-t szerintem is a szülei adagolták túl.

2021. dec. 11. 18:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!