Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az középkorúak/idősebbek és...

Az középkorúak/idősebbek és cigányok miért vannak leragadva a család alapításnál? Ott erőltetik ahol lehet.

Figyelt kérdés

Én nem szeretnék családot, meg úgy állandó nőt sem magam mellé, gyerekkoromba eléggé fogtak mert problémás környezetben nőttem fel, amiből 15 éves korom tájékán került ki a család, utáltam hogy beleszólt mindenki hogy kikkel meddig vagyok oda, ha nem bírtak velem akkor meg leszartak, kaptam valamennyi pénzt hogy egyek rajta azt ennyi, sokat hallgattam hogy előbb utóbb majd leszúrnak, agyonvernek és ott hagynak.

Nincs előttem szerintem példa hogy mi lehet a jó egy családban, gyerekvállalásban, mert én csak kinevetem azokat akik 23-25 évesen azt az életet élik mint egy 40 éves ember akinek a munka és gyerek számít.

Én munkaidőn kívül whisky-zek, jobb hangulatomban 2-3 deci órák alatt lemegy, meg vagy 2 liter sör, az alkohol mennyiségéből, és abból hogy időnként addig iszok míg kifekszek, nem igazán adnék le mert ez is egy időtöltés, szórakozás nekem. Emellett még elkövettem azt is ami minden szülő rémálma, hogy a gyerek ráun az autózásra, és beújít egy motort is.

Hiába mondják hogy nőjek fel, én nem szeretnék, nekem nem hiányzik a házirend, fizetés leadás, megosztás, mindenhez kérvény, amikor ezeket kimondom másoknak szerintem arcon is vágnának ha megtehetnék, de látom rajtuk hogy utálnak emiatt, minek élek akkor stb.

2021. dec. 10. 20:48
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%

A piával én vigyáznék, bár nekem is van olyan haverom, aki napi szinten iszik (és sokat), de mégis jól funkcionál. Nem tudom, ez talán genetika.

Amúgy szerintem a kérdésre az a válasz, hogy aki nem alapít családot, vagy legalább nincs mellette egy nő, az rohadtul magányos lesz 40-50 éves korára.

2021. dec. 10. 21:53
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
elvileg meg fog látszani a rendszeres piálás 50 éves korra az is
2021. dec. 10. 21:55
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
Az utóbbiaknál alapból érték a gyerek.
2021. dec. 11. 04:53
 14/16 anonim ***** válasza:
53%
Az értelmetlen, haszontalan, nihilista, a személyiséget lefokozó, lealacsonyító, proli éltforma helyett azt választom, amire a természet törvényei elrendeltek: a családot, a gyereket , az élet továbbadását, a tartalmas, értékes életet.
2021. dec. 11. 06:02
 15/16 anonim ***** válasza:
Te életed, jogod van úgy élni, ahogy akarod. Amíg másokét nem sérted. Az meg hogy ki mit akar, hogyan akar élni, akar-e családot, nem a te dolgod. Gondolom te sem szeretnéd, hogy belepofázzanak a tyúkszaros életedbe, mások sem szeretik.
2021. dec. 11. 10:55
 16/16 anonim ***** válasza:
93%
Az nem baj, hogy nem akarsz gyereket. Az igen, hogy egy alkoholista söpredék vagy és még te ugatsz le másokat.
2021. dec. 11. 11:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!