Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » DecembeR utolsó két hétre mik...

DecembeR utolsó két hétre mik a terveid?

Figyelt kérdés

Nyugodtan fejdzsd ki bőven, nagyon szívesen el olvasom. 🙂

Hány éves és milyen nemű vagy?

2021. dec. 9. 13:36
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
53%
#15 vagyok. Eddig nagyon tetszik, bár a Covid miatt még sehol nem voltunk gyakorlaton, helyette mindig interjúnk
2021. dec. 10. 20:24
 22/31 anonim ***** válasza:

Véletlenül elküldtem. Szóval helyette mindig interjúznunk kellett.

Nem mondanám kifejezetten nehéznek, de azért sokat kell tanulni, főleg az anatómia, kórtan és pszichológia jellegű tárgyakra.

Köszönöm! :) Tegnap elestem a vasútállomáson, mert nem számítottam rá, hogy le van fagyva minden, ráestem a sínre, mázlim volt, hogy nem jött vonat, mert alig tudtam felállni. Szerencsére nem tört el semmim, porcot ért az ütés, de van egy szép nagy feketéslila foltom a mellkasomon (meg több kisebb-nagyobb a hasamon, a combomon, a vádlimon és az alkaromon), és nem nagyon tudok mozogni se.

A szak az ugye a gyógypedagógia, azon belül két szakirányt kell választani, én a tanulásban akadályozottak pedagógiáját és a pszichopedagógiát választottam, mindkettőt jó választásnak gondolom. A tárgyak közül a pszichológia jellegűeket találom a legérdekesebbnek, ilyen például a deviancia szociológiája is, vagy a személyiségfejlődési zavarok pszichológiája, ezeket tanulom a legszívesebben.

2021. dec. 10. 20:38
 23/31 anonim ***** válasza:
76%
Legközelebbi barátommal led csíkok és zene kíséretében fogunk átutazni a következő évbe LSD hatása alatt, úgy ahogyan azt tavaly is tettük.
2021. dec. 10. 23:34
 24/31 A kérdező kommentje:

#21-22

Semmi gond.

Remélem hamarosan arra is lesz lehetőséged.

Gondolom akkor már annyi tapasztalatod van interjúból hogy bárhol el tudod magadat adni,nincs igazam?😁

Az csak jó ha nem nehéz,viszont a tanulással vigyázz ne hogy túlzásba vidd.

Szívesen.:)

Az durva,még elképzelni is rossz de áttélni még rosszabb lehetett,milyen érzés volt ezt valóságban átt élni?

Valaki segített ki mászni?

Sajnálom,de viszont annak örülök hogy ennyivel megúsztad az egészet bár lehet kicsit furcsán hangzik.

Mihamarabbi gyógyulást kívánok.

Fantasztikus,örülök hogy jól választottál és meg vagy vele elégedve is.

Ezeket valahogy én is érdekesnek találom,meg úgy az egész pszichológiát is.

Akkor minden szuper és happy leszámítva a balesetet?

2021. dec. 11. 22:23
 25/31 A kérdező kommentje:
#23 Érdekes lehet az is,csak vigyázzatok magatokra.
2021. dec. 11. 22:28
 26/31 anonim ***** válasza:

#24 Én az interjúztató voltam, én tettem fel a kérdéseket. :) Állásinterjún is voltam, összesen 3 alkalommal, ebből kétszer sikeres volt a dolog, bár most nyáron a második munkahelyemet is ott kellett hagynom, hogy folytatni tudjam az egyetemet.

Az esés elég félelmetes volt, utána egy csomó ideig az adrenalin hatása alatt voltam, nagyon furcsa volt. Szerintem egy picit talán sokkos állapotban is voltam, eleinte nem voltam teljesen képben, aztán elkezdtem nevetni, majd sírni, utóbbi kettőt már otthon, miután hazajutottam. Sajnos senki nem segített, a vonatból, ami egy vágánnyal arrébb állt, bámultak kifelé, páran felszálltak, illetve amikor próbáltam gyorsan kidobálni a cuccaimat a sínekről, akkor elment mellettem egy kalauz, még köszönt is, de senki nem segített, pedig alig bírtam elmenni a legközelebbi padig, alig kaptam levegőt és tiszta sár meg olaj volt a ruhám az eséstől. Annak azonban én is örülök, hogy ennyivel megúsztam, ha egy pár centivel feljebb ütöm be magam, akkor valószínűleg eltört volna pár bordám, ami valószínűleg azt jelentette volna, hogy ki kell hagynom ezt a vizsgaidőszakot. Így viszont csak egy vizsgám csúszott, az is csak januárra. :)

2021. dec. 12. 14:00
 27/31 A kérdező kommentje:

#26 Kicsit félreértettem.😅

Gratulálok hogy sikeresen felvételiztél,egyik helyre miért nem vettek fel?

Ha nem titok mivel foglalkoztál egyetem mellett?

Természetesen megértelek hogy ott kellet hagyod a munkahelyedet,ezzel más is van így.

Kicsit durva hogy nevettél,de érthető,velem is előfordult már ilyen.

Bámultak a 🐑🐑🐑 nem is értem hogy nem segített senki sem.😔

Ennyit ér a kalaúz is. 😡

Valamilyen szempontból szerencsés vagy,ennél nagyobb bajod soha se legyen,kitartás, helyre fogsz jönni,pihenj sokat. 🙂

2021. dec. 13. 19:11
 28/31 anonim ***** válasza:
100%

#27 Köszönöm :)

Azért nem vettek fel, mert nem tudtam volna elvégezni a munkát, a hirdetésben adminisztrátort kerestek, de ehelyett gyakorlatilag 20-40 kilós csomagokat kellett volna pakolnom egy kertészeti áruház raktárában (az admin munka mellett). Az alkatom ehhez sajnos nem megfelelő, úgyhogy megegyeztünk abban, hogy nem engem keresnek.

Egyetem alatt amúgy adminisztrátorként dolgoztam egy mezőgazdasággal foglalkozó nagy cégnél, egy idő után a könyvelés egy részét is rám bízták. Jó munkahely volt, sajnáltam, hogy el kellett jönnöm, de az egyetemet fontosabbnak éreztem.

2021. dec. 13. 20:24
 29/31 anonim ***** válasza:
100%
Egyiptomba megyünk 27-én és ott leszünk január 3-ig. Fázós vagyok, és melegbe vágyom.
2021. dec. 14. 11:44
 30/31 A kérdező kommentje:
#28 Válaszoltam privátban. 🙂
2021. dec. 16. 00:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!