Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » DecembeR utolsó két hétre mik...

DecembeR utolsó két hétre mik a terveid?

Figyelt kérdés

Nyugodtan fejdzsd ki bőven, nagyon szívesen el olvasom. 🙂

Hány éves és milyen nemű vagy?

2021. dec. 9. 13:36
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
74%
Döglök meg vedelek, mint minden évben
2021. dec. 9. 23:15
 12/31 anonim ***** válasza:
100%

Vannak még terveim a december maradékára, de nem tudom még, hogy mik azok, amik az utolsó két hétre maradnak, és mik azok, amiket már előtte is meg tudok ejteni. Ezek dióhéjban a következők:

- cipősdobozt készíteni és leadni

- megnézni az új Pókember mozit

- kilátogatni a karácsonyi vásárra

- összeülni egy előszilveszterezős iszogatásra azokkal a barátaimmal, akikkel szilveszterkor már nem tudok

- utazni a fényvillamoson

- megvenni mindenkinek a karácsonyi ajándékokat

- beülni a kedvenc téli törzshelyeim egyikébe, és tartani egy bekuckózós-olvasgatós-forrócsokizós egy-két órát

- nyugiban eltölteni a karácsonyt, sok pihenéssel

- megszerkeszteni egy régóta dédelgetett videóötletemet (ez mondjuk esélyes, hogy átcsúszik januárra)

- szilveszterkor tartani egy bulizós estét a barátaimmal

28/F

2021. dec. 10. 00:09
 13/31 A kérdező kommentje:

#1 🤣

#2 Mikből vizsgázol?

Hogy érzed menni fog?

Sok sikert. 🙂

#4 Leginkább mit szeretnél venni? 🤔

#5 Elnézést kérek,köszönöm szépen a javítást.🧐

#6 Ausztrián belül merre? 🤔

Melyik karácsonyi vásárra mentek?

#7 Az nagyon finom. 😁

#8 Mi a könyv címe és miről szól?

Újabban mik érdekelnek?🙃

#9 Milyen sütik fognak készülni? 😊

Melyikre mentek?

Miért utálod? 😔

#10 Mit fogsz tanulni? 🤔

2021. dec. 10. 00:17
 14/31 A kérdező kommentje:

#11 😲 Hogy hogy?

#12 Milyen ajándékot tervezel venni? 🤔

2021. dec. 10. 00:19
 15/31 anonim ***** válasza:
100%
#13, #2 vagyok. Köszönöm! :) Gyógypedagógusnak tanulok, A deviancia szociológiája nevű tárgyból fogok vizsgázni, Lett volna még egy vizsgám, tegnap, csak közben egy kisebb baleset miatt a nap nagy részét kórházban töltöttem, úgyhogy az januárra csúszott. A januári vizsgáim vegyesek lesznek, lesz kutatásmódszertan gyakorlati vizsga, a többi meg pedagógiai, pszichológiai jellegű. Az időhiány miatt aggódok egy kicsit, még nincsenek meg a pontos vizsgaidőpontok, így nem tudom, mire készüljek, de szerintem menni fog. Összesen 7 vizsgám lesz, ebből 2 online, a többi jelenléti.
2021. dec. 10. 13:33
 16/31 anonim ***** válasza:
Ha minden jól megy, akkor idén csak 2 vizsgám lesz, amiket az esetlen időpontok miatt már csak januárra tudok rendesen felvenni, szóval elsősorban tanulás lesz. Ezenfelül még tervezünk pár családi összejövetelt, pihenni is szeretnék, sorozatot nézni, nyelvet tanulni, és kirándulni sem ártana majd valamikor.
2021. dec. 10. 14:45
 17/31 anonim ***** válasza:

Én írtam a #8 választ, köszönöm kérdésed. Orwell Állatfarm című művét szeretném elolvasni. Egyike azon klasszikusoknak, amik eddig kimaradtak az életemből. Alapmű és a nyelvet is gyakorolnom kell, úgyhogy belekezdek ismét.

Az új érdeklődesem főleg a pénzügyekre és a programozásra irányul, ezekre fogom a legtöbb időt szánni. Emellett szinte bármilyen témára nyitott vagyok, ami formálja a világnézetemet.

Téged milyen dolgok foglalkoztatnak kérdező?

2021. dec. 10. 17:03
 18/31 A kérdező kommentje:

#15 Nagyon szívesen.🙂

Ez igen,akkor sok mindenkinek fogsz segíteni ami fantasztikus,eddig hogy tetszik ez a pálya?

Remélem annyira azért nem lesz nehéz?

Sajnálom,mi történt ha szabad tudni? Jobbulást kívánok.

Ennek örülök,biztosan fog menni,csak maradj pozitív és ne stresszeld magadat.

Az nem kevés, érdekes vizsgáid lesznek,melyik a kedvenc szakod?

13, #2 vagyok. Köszönöm! :) Gyógypedagógusnak tanulok, A deviancia szociológiája nevű tárgyból fogok vizsgázni, Lett volna még egy vizsgám, tegnap, csak közben egy kisebb baleset miatt a nap nagy részét kórházban töltöttem, úgyhogy az januárra csúszott. A januári vizsgáim vegyesek lesznek, lesz kutatásmódszertan gyakorlati vizsga, a többi meg pedagógiai, pszichológiai jellegű. Az időhiány miatt aggódok egy kicsit, még nincsenek meg a pontos vizsgaidőpontok, így nem tudom, mire készüljek, de szerintem menni fog. Összesen 7 vizsgám lesz, ebből 2 online, a többi jelenléti.

2021. dec. 10. 19:14
 19/31 A kérdező kommentje:

#16 Szuper,sok sikert kívánok.🙂

Milyen sorozatot? Esetleg tudsz valami jót ajánlani?

Melyik lesz az a nyelv?

Merre szeretnél kirándulni?

2021. dec. 10. 19:19
 20/31 A kérdező kommentje:

#17 Nagyon szívesen.🙂

Érdekes,mennyire hosszú a könyv?

Érdemes el olvasni?

Sok sikert kívánok hozzá.

Jó ötlet,biztosan sikereket fogsz el érni benne ha teszel érte és akarod is,ezekben is sok sikert kívánok.

Ez egy jó kérdés,elég sok minden,most például a pszichológia,önismeret és valamiért el kezdett érdekelni az önfenntartó egészséges életmód is, de még egyébb számos dologok is érdekelnek.

2021. dec. 10. 19:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!