Aki itt láthatóra állítja a nevét, ti mennyire írtok a válaszaitokban magatokról?
Én sokáig látható voltam (Goldmund73 vagyok). Alapvetően néhány általános dolgot írtam, ha úgy adódott: életkoromat, nememet, családi állapotomat, ha párkapcsolati dolgokhoz szóltam hozzá. Gyerekeim számát, nemét, életkorát, ha gyereknevelésről volt szó. A várost megneveztem, ahol lakom, ha munkaerőpiaci kérdésről volt szó. Családi kapcsolatoknál néhány jellemző dolgot a szüleimről, feleségem szüleiről, egyéb rokonaimról. Ha autókról volt szó, nem titkoltam, nekem milyen van, és milyeneket tartok jónak. Szóval amit éppen a kérdés kapcsán úgy gondoltam, célszerű leírnom.
Azért arra ügyeltem, hogy ne legyek beazonosítható. Túl részletesen nem szoktam írni dolgokról, inkább csak vázolom, hogy összehasonlításképpen nálam mi a helyzet. Pl. gyereknevelésnél nagyon nem mindegy, hogy valaki gyermektelen fiatalként osztja az észt, vagy maga is pont abban az élethelyzetben van.
Ezt magad is kiderítheted. Beírod gugliba, hogy "név site:gyakorikerdesek.hu" és szépen kidobál az illetőtől mindent, még azt is, ha emlegetik.
Mindig érdekes belegondolni, hogy mennyi felelőtlen ember van, aki ilyen dolgokat nem is ismerve névvel kiirkál személyes dolgokat, hogy aztán azt bárki egy kattintással tejes kontextusban, összegyűjtve láthassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!