Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Baj, ha nem tudok kiabálni? 20/l

Baj, ha nem tudok kiabálni? 20/l

Figyelt kérdés
Felemelni a hangomat igen, de kiabálni, azt nem. Megvan ennek az oka, miért lett így, és tudom is, mi az. A kérdés arra irányul, hogy származhat abból bajom, ha akkor se tudok kiabálni, ha egyébként nagyon kikívánkozna, mert belül már 10+ évnyi feszültséget hordok nap mint nap a megértés leghalványabb szikrája nélkül?
2021. dec. 6. 23:26
 1/8 anonim ***** válasza:
Dehogy baj
2021. dec. 6. 23:28
 2/8 anonim ***** válasza:
26%
Próbálj meg gyakorlatokat végezni ezen a téren. Nagy elfojtások lehetnek. Szex közben is csendes vagy?
2021. dec. 6. 23:29
 3/8 anonim ***** válasza:
56%
Baj, mert az, ami ki akar jonni, bent marad, es az mind ramegy az idegekre, szívedre stb. Ha ki nem tudod kiabalni, keress valami dolgot, ami megnyugtat, vagy nagyon jo a sport, amibe kiadd.
2021. dec. 6. 23:34
 4/8 anonim ***** válasza:
50%
Nem baj.
2021. dec. 6. 23:42
 5/8 A kérdező kommentje:

Kettes: Nem tudok gyakorlatokat végezni, se a házban (mindkét szomszédom, de a fölöttünk élők is átkoznának), se a környéken. Teljesen hülyének néznének. Nem tudom, hogy szex közben csendes vagyok-e vagy sem, még nem szexeltem.

Hármas: Vannak hobbijaim, nem is egy, és elfoglalnak, sosem unatkozom, de gondot, a belső "súlyt" nem tűnteti el. Edzőtermet és a sportot már kipróbáltam, bár nem emiatt, semmivel nem lett jobb, sőt mi több, csak kevesebb türelmem volt utána, hogy hallassam a szokásosat.

2021. dec. 6. 23:43
 6/8 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű a képlet - és egy vagyonba sem kerül! Elmész kirándulni egyedül a hegyek közé és amikor egy elhagyott kőbányánál vagy szurdoknál jársz, rekedtre sikoltozhatod magad! -A lőtéri kutya nem fog foglalkozni azzal, ha ordítással termeled ki a még megmaradt követ egy elhagyott bányából!
2021. dec. 7. 03:22
 7/8 anonim ***** válasza:
0%
Hát, lehet belőle hátrányod, ha mondjuk bajba kerülsz, vagy bajba kerül valaki és segítségért kiabálnál, akkor nem fog menni. Persze ez elég extrém eset :D
2021. dec. 7. 06:58
 8/8 anonim ***** válasza:

Ahhoz, hogy kiadd magadból a feszkót, miért kéne kiabálni?

Menjél el futni, pl. - igen, télen is, simán. Amikor én majd megőrülök az idegességtől (nagyon-nagyon ritkán), akkor felveszem a futócipőt vagy a görkorit és go.

2021. dec. 9. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!