Miért muszáj egyeseknek az ásításhoz nyögniük, és a tüsszentéshez kiabálni?
Kollégám hangosan tüsszent, sokszor előtte próbál jelezni, hogy ne kapjunk szívrohamot :D
Halkabban bem tud, max elfojtja, de az meg nem jó.
Nekem anyám ásít úgy rendszeresen, hogy: "Huuuueöáhhháháháhhhh"
Már párszor rászóltam, hogy fejezze má be az istenb*ssza meg.
A főnököm meg a tüsszentésben ugyanez, ráadásul még a kezét sem teszi a szája elé, hanem jó hangosan a nagyvilágba: "HHÜÜEESSSSI!!!!!! HÜÜEESSSSI!!!!!!"
Két kolléganőm még hangosan büfögött is lépten nyomon.
Igen is lehet csendben is csinálni ezeket. Egyszerüen nem érdekli.
A tüsszentést nem tudod szabályozni... Anno suliban a tanáraim rám szóltak, hogy nő létemre hogy tudok így tüsszenteni, - értsd, mindenki szívrohamot kap körülöttem* - a másik meg pont azt nem akarta, hogy visszatartsa az ember, mert rekeszizom görcsöt kaphatsz tőle ami nem kellemes.
* Off, de tényleg annyira hangosan tüsszentek, hogy mindenhol hallják pár méteres körzetben. Panelban lakom a harmadikon, mellettünk építkeznek. A múltkor akkor jött rám a tüsszenthetnék mikor elsétáltam a nyitott erkélyajtó mellett, és az építkezésről felszólt az egyik munkás, hogy egészségemre. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!