Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Milyen szabadnak lenni? Milye...

Milyen szabadnak lenni? Milyen saját magad ura lenni? Milyen saját vállalkozásodban dolgozni?

Figyelt kérdés
Hogy néz ki egy napod álltalában ha saját vállalkozásod van?

2021. dec. 6. 21:01
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Jó szabadnak lenni. Én nagyon szeretem a vállalkozó létet.

Állattartással foglalkozom. Nagyon szeretem csinálni. Változatos feladataim vannak, az állatok ellátásától kezdve, az áruterítésig minden.

Kb. 2.5 millió a bevételem, ebből nagyjából 800 ezret tudok kivenni.

É-Ny. Magyarországon élek.

24 éves korom óta vagyok a magam ura, most 34 vagyok.

Összességében elégedett vagyok az életemmel. Mivel saját háztartást tartok fent, ezért én tényleg a magam ura vagyok minden szempontól.

Csak egy nő hiányzik az életemből. Egy éve vagyok egyedül, és most már megmondom őszintén, hiányzik, hogy valaki legalább itthon dirigáljon nekem.:) Néha felbosszantson, vagy elzavarjon boltba.:)

2021. dec. 6. 21:56
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
nagyon jó.
2021. dec. 6. 22:14
 13/13 anonim ***** válasza:
100%

Jó is meg nem is.

Nem dirigál a fejed fölött egy főnök, viszont nem tudsz elmenni 2 hét fizetett szabadságra sem. Táppénzre sem, vagyis az első 2 hét táppénzt a TB nem fizeti.

Összességében a 2x annyi pénzért én 2x annyit is dolgozok vállalkozóként, mert délután 4-kor nem hagyom abba a munkát.

2021. dec. 7. 11:36
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!