Milyen szabadnak lenni? Milyen saját magad ura lenni? Milyen saját vállalkozásodban dolgozni?
Jó szabadnak lenni. Én nagyon szeretem a vállalkozó létet.
Állattartással foglalkozom. Nagyon szeretem csinálni. Változatos feladataim vannak, az állatok ellátásától kezdve, az áruterítésig minden.
Kb. 2.5 millió a bevételem, ebből nagyjából 800 ezret tudok kivenni.
É-Ny. Magyarországon élek.
24 éves korom óta vagyok a magam ura, most 34 vagyok.
Összességében elégedett vagyok az életemmel. Mivel saját háztartást tartok fent, ezért én tényleg a magam ura vagyok minden szempontól.
Csak egy nő hiányzik az életemből. Egy éve vagyok egyedül, és most már megmondom őszintén, hiányzik, hogy valaki legalább itthon dirigáljon nekem.:) Néha felbosszantson, vagy elzavarjon boltba.:)
Jó is meg nem is.
Nem dirigál a fejed fölött egy főnök, viszont nem tudsz elmenni 2 hét fizetett szabadságra sem. Táppénzre sem, vagyis az első 2 hét táppénzt a TB nem fizeti.
Összességében a 2x annyi pénzért én 2x annyit is dolgozok vállalkozóként, mert délután 4-kor nem hagyom abba a munkát.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!