Itt minden kérdezőnek meg lehet ismerni az egyéni stílusát?
Figyelt kérdés
Nyilván olyanokra gondolok, akik többé-kevésbé rendszeresen tesznek fel kérdéseket. Sokan vannak, akiket egyből felismersz abból, ahogy írnak?
(Mondanám, hogy piros pontot kap, aki belinkeli az én egyik korábbi kérdésemet, de szerintem nem kérdezek elég sokat ehhez. :) )
2021. dec. 5. 22:16
21/26 anonim válasza:
Staropramen volt már Sörgyári portás és Bandi a ló is, ha minden igaz. Most Pokolbeli_fagyizás néven fut. Ő Balázs. :)
22/26 anonim válasza:
Az én kedvencem a Szexualitás kategóriában a “savanyú talpas”. :)
23/26 anonim válasza:
Ott van még az alapítványi sulis Balázs is. (Nem tudom, hogy a burgerforgató ő-e vagy más.)
24/26 anonim válasza:
Új fiókot kell csinálnom, túl sok Balázs van itt rajtam kívül.
26/26 anonim válasza:
Oke most nagyon jol szorakozok :D Imadom, hogy tenyleg tiszta jo kis communityje lett a gyknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!