Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináltok szilveszterkor kb?

Mit csináltok szilveszterkor kb?

Figyelt kérdés

Eddig úgy volt hogy a haveromhoz megyünk, vagy fogalunk valahol egy nyaralót, de minden le van már foglalva, szóval jobb híjján eddig úgy van hogy iszok...betépek majd elmegyek valami buliba.

De őszintén szólva nem így akarom csak az egészet megünnepelni :D szóval jöhetne pár ötlet.

Köszi!

2021. dec. 5. 18:09
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egy olyan nem tényszerű dologra rákérdező kérdésnél, mint ez, mondjátok már meg nekem, miért kell a válaszokat lepontozni? Én így tervezem majd tölteni az ünnepeket (annak végét), te úgy, Pistike amúgy, Jolika emígy, Gizike meg Józsika meg megint másképp.

Ez mindenkinek a maga dolga, de ettől válik a pontozás hiteltelenné, hogy ilyen egyáltalán nem objektív, sőt, nagyon is szubjektív kérdésnél is megy a lepontozás... ha még csak felpontozás menne, azt még mondjuk akár díjazná is az ember...

2021. dec. 7. 09:25
 12/13 anonim ***** válasza:

Megyek az ország másik felébe egy férfi haveromhoz bulizni.

Tavaly egy pasival voltam(ismerem évek óta), vele jól elvoltunk aznap, de azért még egy napot nem töltenék vele, elég volt belőle egy életre. Előtte való éven meg rohadt szánalmas volt a szilveszterem, találkoztam egy ismerősömmel, elmentünk, ittunk egy fröccsöt egy bàrban, ő meg este fél tízkor elrohant a buszhoz haza (🧐). Aztán hazajöttem, és ittam még 1-2 wiskeyt. Éjfélkor koccintottam a családommal, és ennyi. Idén valami jó kis bulit akarok, ha már úgysem dolgozom aznap.

2021. dec. 8. 01:45
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha minden jól megy, akkor Keszthelyen leszek egy házibuliba, barátnőmmel, és barátokkal. December 30. indulunk, aztán majd csak január 2-3 felé jövünk, haza. Január 18-án kezdek, csak dolgozni.
2021. dec. 16. 11:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!