Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit csináltok szilveszterkor kb?

Mit csináltok szilveszterkor kb?

Figyelt kérdés

Eddig úgy volt hogy a haveromhoz megyünk, vagy fogalunk valahol egy nyaralót, de minden le van már foglalva, szóval jobb híjján eddig úgy van hogy iszok...betépek majd elmegyek valami buliba.

De őszintén szólva nem így akarom csak az egészet megünnepelni :D szóval jöhetne pár ötlet.

Köszi!

2021. dec. 5. 18:09
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
nappal dolgozom.. remélem csak 15-ig és nem 17-ig, utána kaja, pihi, alvás.
2021. dec. 5. 18:11
 2/13 anonim ***** válasza:
87%
Dolgozni fogok. :D
2021. dec. 5. 18:11
 3/13 anonim ***** válasza:
46%
Attól függ, hogy idén hányadikára esik.
2021. dec. 5. 18:12
 4/13 A kérdező kommentje:
Részvétem anyám is dolgozni fog sajnos...
2021. dec. 5. 18:13
 5/13 anonim ***** válasza:
75%
Engem is hívott egy barátom, tavaly ott voltunk náluk egy lyukban. Akkor oké volt, mert nem lehetett sehova kimenni. Most kérdezte megyek-e, mondom menjünk valami normális helyre, kiveszünk egy apartmant, elférünk kényelmesen. A fele áron találtam helyet mint amit mondott hogy max. belefér, de nem reagált rá semmit, gondolom majd karácsony után megkérdezi megint, amikor tényleg nem lesz semmi hely sehol.
2021. dec. 5. 18:14
 6/13 anonim ***** válasza:
51%

Még mindig nem tudni semmit a karácsonyi korona-rendelkezésekről sem. Ha lehet jönni-menni, akkor párom - aki kétszeres Pfizer-oltott, és Ausztriában él, illetve dolgozik - jön hozzám, aki háromszorosan Pfizer-oltott vagyok, Magyarországra és vagy nagyon max. elmegyünk egyet vacsorázni a hozzám legközelebbi étterembe (ha azt lehet, de csak akkor, ha NEM elvitelre). Aztán hazajövünk, és az éjszakát itthon töltjük.

Ha nem tudunk találkozni a határzár miatt idén sem (azért írom, hogy sem, mert tavaly a koronavírus miatt - akkor még oltatlanok lévén, hiszen oltás sem volt - nem tudtunk, akkor meg külön leszünk, ő Ausztriában, én Magyarországon, és nagyon szomorúak leszünk, és Viberen vagy WhatsAppon végigvideótelefonozzuk majd az éjszakát.

2021. dec. 5. 18:34
 7/13 anonim ***** válasza:
Gondolom valami filmet vagy sorozatot nézek, mint mindig
2021. dec. 5. 18:46
 8/13 anonim ***** válasza:
66%

Dolgozom délután 3-ig vagy 5-ig, utána hazamegyek, lezuhanyzok, átmegyek anyósomékhoz, este 9kor megiszok egy kölykökpezsgőt, ha kell, párom néhány idősebb rokonát hazaviszem, utána mi is hazamegyünk, és este 11-12 óra felé már alszok, mert ugye már hajnali 3 óta fent leszek aznap a munka miatt. :D

Már 2 éve így csinálom.

Jó piálást meg drogozást neked!

26\L

2021. dec. 5. 18:47
 9/13 anonim ***** válasza:
5.40-18.25 ig dolgozok műszakban aztán 20-04 ig egy szórakozóhelyen szilveszter éjjel, meg ugyanitt elsején is de akkor 21-03 ig.
2021. dec. 6. 09:42
 10/13 anonim ***** válasza:
Otthon leszek és pontosan úgy fogom eltölteni az estémet, mint minden addigi másikat. Szerintem nincs mit ünnepelni azon, hogy növelni kell a dátumokon eggyel az évszámot - és úgy leírni, amennyiben ez szükséges. Akinek ez ünnep, ünnepeljen, - nem lesz rosszabb az életem ettől, ha nem zavar elviselhetetlenül hosszú ideig és mértékkel, - de megpróbálom elviselni, ha a szükség ezt kívánja.
2021. dec. 7. 04:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!