Miért olyan nagy mostanában a nők lába?
20 éve emlékszem hogy a 37-38-as női láb volt a tipikus, de a 38-as már nagynak számított.
Most meg rengeteg csajnak, főleg a fiatalabbaknak simán 40 körüli lábaik vannak, de az a feletti sem ritka.
Cipőboltos ismerős is megerősítette a tendenciát.
Mitől lehet ez?
És mitől nőnek magasabbra? Szerintem nem esznek ma egészségesebben a nők mint 20-30 éve.
Megjegyzem az alacsonyabb nőknek is nagyobb a lába. 160-165 centis csajoknak is simán van 38-39-es
Nekem 37-es van és sokszor nehéz cipőt vennem. :D (29 vagyok, 162 centi.) Tök idegesítő, sokan lecukizzák a lábam, hogy pici.
Egyáltalán nem étkeznek egészségesebben az emberek, sőt, szerintem az átlag egészségtelenebbül. Viszont sok fehérje és szénhidrát van az étrendben, ez is számít(hat).
Régen gyakoribb volt az éhezés, alultápláltság.
Mert nagy darab bengak a mai Fiatal lanyok
Jeti baxogatta biztos az anyjukat😀😀😀
Nekem sincs bajom vele! Sőt!
Csak az okát nem tudom.
Ahogy fentebb írják, nem hiszem hogy az egészségesebb táplálkozás lenne az ok, elnézve hogy mennyi szemetet esznek a fiatalok. Nem a 19. századdal hasonlitottam össze a helyzetet, amikor a fél ország jó ha hetente egyszer evett húst, hanem a 90-es, 2000-es évekkel.
Pont ez a baj, hogy a több hús miatt nőnek egyre jobban az emberek.
Pontosabban a növekedési hormonok miatt ami a húsokban van. Jó példa erre Kelet Ázsia is.
Nem azt mondom, hogy ne együnk húst, csak azt hogy a bene lévő dolgok nagyobb mennyiségű fogyasztása okozza az egyre nagyobb növekedést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!