Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Hogyan tudnék megbízni a...

Hogyan tudnék megbízni a lyukas fogú emberekben?

Figyelt kérdés
Sokszor megesett velem, hogy átvertek engem, és általában olyan emberek, akiknek elől lyukas volt a foga. Most megismerkedtem egy hasonlóval, de nagyon szimpatikusnak tűnik, mégis bizalmatlan vagyok vele kapcsolatban a régi tapasztalataim miatt. Hogyan tudnám ezt a bizalmatlanságot valahogy kiölni magamból?

2021. dec. 1. 17:26
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Kérdező!

Ameddig nem tisztázod, hogy mire gondolsz pontosan, addig ne számíts segítő válaszra, mert csak tippelgetünk, nincs mire válaszolni!

2021. dec. 1. 18:29
 12/21 A kérdező kommentje:

Vannak bizonyos emberek, akiknek a felső fogsora, a 8 és 9 fog összenő, vagy egymásra nő egy kicsit, és ha nincs kezelve fogszabályzóval, akkor egy idő után kikopik, és lyuk keletkezik a kettő között. Na én ezekre az emberekre gondoltam.

4: olvasd el még egyszer a kérdést. Nem azért nem bízok emberekben, mert lyukas a foga ELŐL (ahogy azt a kérdésben is megfogalmaztam), hanem mert tapasztalataim alapján leginkább ELŐL lyukas fogú emberek vertek át engem életem során.

5: lyukas.

6: igen. Nyilván elől feltűnő, ha lyukas a foga valakinek, ha hangosan felnevet. Ehhez nem kell orvosnak lenni.

10: nem tehetek róla, kiszúrja a szemem. Biztos te is látsz olyat valakinek az arcán, amire egy pillanatra vagy többre is rákoncentrálsz pofátlanul, és akaratodon kívül.

2021. dec. 1. 18:47
 13/21 anonim ***** válasza:
Orvos látott már?
2021. dec. 1. 18:59
 14/21 anonim ***** válasza:
64%

Tehát az zavar, ha rés van a fogai között? Ez nem lyukas fog...

[link]

2021. dec. 1. 19:19
 15/21 A kérdező kommentje:
Nem erre gondoltam.
2021. dec. 1. 19:27
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ez ilyen fog fétis, vagy csak az ápolatlan problémás?
2021. dec. 1. 19:32
 17/21 anonim ***** válasza:
47%

Még nem tiszta mire gondol a kérdező.

Fogak nem szoktak összenőni, kikopni, és 9. fog nincs.

A fogakat a legelső metszőfogaktól kétoldalra hátrafelé sorszámozzuk (+oldal megjelölés), a jobb felső 8-as pl a leghátsó bölcsességfog.

Ha valakinek hiányzik egy foga elöl, az eléggé igénytelenül vagy nevetségesen tud kinézni.

Ha meg valakinek a metszőfoga lyukas, az sok esetben tényleg könnyen észrevehető, mert kicsit sötétebbnek látszik a többinél. Ez akkor is igaz ha amalgámmal van tömve - bár ilyet ma már nem nagyon csinálnak.

De, hogy a kérdésre is válaszoljak: Ha valakinek láthatóan lyukas vagy hiányos a fogazata, az számomra azt jelenti, hogy önmagával szemben is igénytelen. Ez valóban felveti azt a gondolatot, hogy ha saját magára se ügyel, akkor embertársaira még kevésbé fog.

2021. dec. 2. 10:06
 18/21 anonim ***** válasza:

#17 Az az opció kimaradt hogy éppen kezelés alatt áll.

Egy ismerősöm baleset következtében elől elvesztette a fogait.

Szóval 2 évig nem nézett ki gusztusosan ameddig be nem fejeződtek a "munkálatok" a szájában. Ami csak az után indulhatott miután 1 év után amúgy fizikailag gyógyultnak minősítették.

2021. dec. 2. 10:52
 19/21 anonim ***** válasza:
79%
Hát én se állnék szóba lyukasfogu emberrel. Az a minimum, hogy még bemutatkozás előtt mutat egy panoráma röntgen felvételt a fogsoráról. És ha nem stimmel akkor otthagyom.
2021. dec. 4. 19:07
 20/21 anonim ***** válasza:

19 megmondta a tutit!

Kérdező! Nem kell ennyit gondolkodni, mert néha megárt. Ájj le. Hülyeség 😀

2021. dec. 4. 22:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!