Nagyon ciki volt ez most?
Figyelt kérdés
Tehát a GLS hozta a csomagot s én kifizettem, majd mondtam neki, hogy az 5ft maradhat. Holott közbe 105 ft lett volna a visszajáró.
Ami nem baj, mert tényleg tartsa meg, de nagyon hülyének nézett mikor mondta az árat először s én 5ft-ot mondtam véletlen, hogy maradhat?
Majd rögtön beugrott amúgy, hogy 105 s én véletlen 5-öt mondtam.
Ciki volt nagyon? :::/ már egy órája, hogy történt lassan de én még mindig ezen kattogok. xd
(Ha ezt látod kedves GLS szállító akkor ne nézz hülyének. Bárki félre tud beszélni! :))).
2021. dec. 1. 14:22
1/3 anonim válasza:
Nem ciki. Ő már rég elfelejtette.
2/3 anonim válasza:
Szerintem most kisebb baja is nagyobb, ünnepek előtt annyi rendelés van, hogy azt se tudja hol áll a feje, nem akadt ezen fent, te se tedd.
3/3 anonim válasza:
Ha a 105öt tartotta meg, akkor értette, mit akarsz mondani😉
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!