2/57 anonim 

válasza:

Hajnal fél 3 óta ébren vagyok. Toltam egy nagy adag reggelit (főtt tojás, hajában főtt krumpli, kolbász, pirítós és egy kis paradicsom- paprika kombóval) majd most ittam egy kávét, mert elég fáradt vagyok. Befejezek egy filmet amit tegnap kezdtem el és szerintem ledőlök szundítani. Ha később lesz kedvem elmegyek vásárolgatni valamit. Amúgy kb nem csinálok semmi értelmeset ma sem.
3/57 A kérdező kommentje:
Én is reggelizem nemsoká, füstöltszalonna-vereshagyma.
Ha eső nem lenne gereblyéznék napközben, meg ilyenek.
2021. dec. 1. 05:44
4/57 anonim 

válasza:

Átfogom válogatni a ruháim. Amik jó állapotban vannak, azokat elviszem egy ruhagyűjtő helyre. Aztán lecserélem az ágyneműt, felporszívózom, felmosok. Főzök valami ebédet, aztán elmegyek sétálni vagy gyalog megyek el boltba. Ha hazaértem elpakolom a mosogatógépből és a szárítóról a dolgokat. Aztán nézek egy filmet. Utána pedig szépség délután/estét tartok, hajmosás, arcpakolás és hasonlók, ezek mellett fürdés és vacsora. Aztán várom, hogy holnap hajnalban végre hazaérjen a párom a munkaútjáról. :)
25/N
5/57 anonim 

válasza:

Dolgozni fogok, főzni, meg a hobbimmal foglalkozni:)
7/57 anonim 

válasza:

Itthon fogok feküdni covid-osan :D
8/57 anonim 

válasza:

melózás, aztán otthon saját munka és játék, filmezés, beszélgetés, gyakori
9/57 Senior Séf 

válasza:

Tegnap nem válaszoltam, mert nem volt konkrét tervem.Tudtam ugyanis, hogy elég képlékeny napom lesz. Végül aztán úgy alakult, hogy reggel elvittem a kutyát sétálni, és közben horgásztam is egyet. Utána halat pucoltam, aztán végre bementem egy kicsit a melegre. Ebéd után a ház körül szöszögtem, de semmi komolyabb munkába nem fogtam bele. Valahogy nem vett be a munka. Így aztán inkább bementem és végigkóstoltam asszonykám adventi süteményeit. Este meg kedvenc műsoromra, a Géniuszra készültem.
10/57 A kérdező kommentje:
Sziasztok, én ma pihenek, mert nem érzem jól magamat.
2021. dec. 5. 03:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!