Mi lehet az oka, hogy egy harmincas évei elején járó, falun lakó, középvezetői beosztású férfinak nincs se autója, se jogosítványa?
Az anyjával él kettesben egy tehermentes közepes méretű családi házban. Mind a ketten jól keresnek: az anyja vezető beosztásban, ő középvezetői beosztásban dolgozik, évek óta.
A lakásuktól az előző munkahelyére vonattal ment: 2 km az állomás tőlük, és az ottani állomástól 2 km a volt munkahelye, vonattal 1 megálló, 8 perc. Kocsival nincs 10 km az út.
A mostani munkahelye 4 km-re van. Ha olyan munkatársa van beosztva aki helyi, azzal viteti magát kocsival; ha nincs, akkor gyalog megy.
Engem mindig megdöbbent, h mennyire elvannak itt emberkék foglalva mások magánéletével...
Mennyire szánalmas vagy baszki
Jó, hogy nem arról írsz ki kérdést, h miket eszik, meg miket szarik...🤮
Bocs az off-ért, de a 11-esre reagálnom kell!
Nyugodj meg, még ilyen is van! Egyszer jött át a szomszédom, kopogott, de nem tudtam neki ajtót nyitni, mert a mellékhelységben voltam! Erre jön vissza 10 perc múlva, hogy hol voltam! Mondom, WC-n! Azt mondja: ilyen sokáig? Jó, hogy nem már azt is megszabja, hogy meddig meg mikor lehetek WC-n! 🤣
Ilyet ismerek én is. Annyi különbséggel, hogy az autó céges, és a sofőr is. Minden reggel megjelenik érte a fekete négykarikással, ficsúr beül az "igazgatóiba" (azaz jobb hátra), és a sofőrje viszi dolgozni, meg ha szükséges "kiszállásra" vidékre, külföldre.
Lennék a sofőr helyében, mert amikor a főnök nem támaszt igényt, akkor ő oda megy a kocsival, ahová akar, ha pedig a főnök hétvégi wellnessezni akar, akkor a sofőrnek ugrania kell mondjuk péntek délutántól hétfő reggelig, de neki is külön szoba van fizetve, és viheti a barátnőjét is ilyenkor.
Mindemellett 4-500 nettót keres.
Hogy a ficsúr mivel foglalkozik -nos nem szeretném tudni. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!