Treafóház kérdése:
Megérné nektek havi 5000 forintot fizetni azért hogy ne kelljen reggel és este 9-9 percet gyalogolnotok?
Figyelt kérdés
2021. nov. 29. 17:07
1/38 anonim válasza:
Nem. De ha ingyen lenne se feltétlen használnék tömegközlekedést 9 percre. Kb 3 perc alatt teszi meg egy busz ezt a távot, de előtte várni is kell rá a megállóban. Szinte ugyanott vagy időben.
2/38 anonim válasza:
Dehogy érné meg. 9 perc az semmi.
3/38 anonim válasza:
Naponta ennyi mozgásra szükség van (pontosabban sokkal, de sokkal többre), ennyiért garantáltan nem fizetnék egyetlen egy fillért sem.
5/38 anonim válasza:
9 perc gyaloglás 1 km sincs.
Pláne, ha nem az én, hanem az átlagos sétáló tempóval számoljuk.
Mégis hogy érné meg?
6/38 anonim válasza:
Nem. Ennél többet kell gyalogolni naponta.
7/38 A kérdező kommentje:
Hány perc sétátol érné meg?
2021. nov. 29. 17:26
8/38 anonim válasza:
Semennyi. Mert vagy megyek saját autóval, vagy veszek egy BKK bérletet, amit aztán bármikor bárhova tudok használni.
9/38 anonim válasza:
Ennyi mozgás nagyon alap. Szerintem akkor éri meg ha minimum 30 percet kéne sétálni az az oda vissza lenne vagy 60 perc.
10/38 anonim válasza:
30+
De úgy számold, hogy 6 km/h-val simán sétálok én.
Az átlag 3-5.
Viszont ha hajlamosak késni a buszok, akkor még tőbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!