Hogy allithatnam be a szervezetem arra,hogyha minden reggel 6 kor kelek akkor 6:10kor el tudjak menni WCre?
A munkahelyet lehet jelenteni a Népegészségügyi hivatalnál (régen Köjál). Azért az gáz, hogy a szervezetedet kell erőszakolni, mert a mindenhato munkáltató még tiszta mosdót, wc,t sem képes biztosítani!
Amúgy semmit, majd beáll idővel magától. Ha meg ott jön rád,hát... nem írom le inlkább, én mit tennék egy ilyen rohadék munkáltatónál...
Hát akkor legyen nálad wc papir ha esetleg ott kifogyna és párnázd körbe vele a budit. Plusz nedves kéztörlö, kézfertötlenitö is jól jön. Mádt nem tudsz tenni. Hiába mész reggel vécére, bármikor rád jöhet napközben is, pisilni meg ugyis muszáj néha.
Tudom mit hagynak maguk után. Mindegy, hogy elit szálloda, vagy irodaház, wc- ben megmutatkozik állati oldaluk.
A legegyszerűbb megoldás guggolva üríteni.
És még egészségesebb is ily módon végrehajtani a műveletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!