Miért mennek tönkre emberi kqpcsolatok az első hiba után?
Nem lehetne hogy arra reagálj, ami itt olvasható és nem arra, amit szeretnél itt látni?
Olyan mintha magaddal beszélgetnél. Persze érthető, mert legalább így egyet értésben vagy, de akkor miért itt nyilvánosban? Így skizónak fognak nézni ám. ;)
Boldogan írtam volna, de ez a szélsőséges példákkal való bagatellizálás, illetve hogy nem arra reagálsz amit írtam, demotivált engem ebben. Ez hatványozottan idegesítőbb mint hogy ki mondom a tényeket, dehát mit tesz a név nélküli posztolási lehetőség. :) De tudod mit? Írok, csak hogy ne érje szó a ház elejét. (bár szerintem így is fogja)
Például ha valamiben különbözik két ember véleménye. (most mindjárt jön szélsőséges ellen példának a politika vagy hasonló)
Vagy véletlenül más szó használatot használ valaki, mint a másik (most mindjárt jön szélsőséges ellen példának hogy biztos trágár vagy hasonló)
Vagy mondjuk valamit véletlenül tesz valaki, amivel nincs baj, de más a szokás. Pl más szögbe rakja le valaki a villát az asztalra.
Vagy elmennek randizni és nem ugyanúgy isszák a kávét (és nem úgy értem, hogy az egyik kultúrátlan, a másik szürcsölve, hanem más arányban keverve vagy más típust), és jön az elbutulás hogy jááéáj ha már ebben különbözünk az egy jel, hogy nem vagyunk egyformák, jááááj.
Vagy hogy kicsit szélsőségesedjek én is: Nem ugyanaz a kedvenc focicsapat, forma 1 csapat, kedvenc együttes, stb.
Óhajtasz még példákat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!