Miért mennek tönkre emberi kqpcsolatok az első hiba után?
Kérdező, tudnál példákat írni? Milyen kapcsolatokra gondolsz? Barátság, rokoni kapcsolatok, társkeresés?
Nem jövök össze dohányzóval, nem dohányzom, de van, aki ezen megsértődik, és úgy gondolja, adnom kellene egy esélyt. Valaki szerint ez apróság, nekem meg egészségügyi gondot okoz. Kinek van igaza?
Biztos, hogy az első hiba, és nem többedszerre próbálta valaki az értésedre adni, hogy túlmész egy határon? Én sem érzem magam beragadt magnószalagnak, az meg nem az én problémám, ha valaki feledékeny, és nem tudja megjegyezni, ha már elmagyaráztam neki, hogy valami probléma van.
Van egy értékrendem, ha valakiről kiderül, hogy ebből nagyon kilóg, nem fogom vele tartani a kapcsolatot, túl rövid az élet, hogy olyanokra pazaroljuk, akikkel lényeges dolgokban konfliktusok vannak.
10-es: Az hog, valaki részegen megy oda és goromba, az nem apró hülyeség, az elrettentő.
13-as: Egészségügyi okokbók nem összejönni dohányossal, az összeférhetetlenség, nem apró hülyeség elsőre.
Nem az van, hogy szerintetek ez rendbe van, és nem tetszik hogy valaki szóvá tette, és teljesen más dolgokkal elbagatelizálva próbáljátok hitelteleníteni ezt?
A hiba mértékétől függ.
Mert nem mindegy, hogy káromkodik vagy seggrészegre issza magát, esetleg beszól random embereknek.
Őőőő.... Az így elképzelhetetlen hogy azért nem írtam eddig példát, mert azóta csak most léptem ide fel, kicsi vádaskodó? Csak kérdezem.
Győzz meg arról, hogy érdemes példát írjak, mert jelenleg azt látom, hogy kb. elolvasnád belőle ami neked tetszik, és arra reagálnál, amit értelmezni akarnál, és értelmetlen szájkarate lenne a részedről. Megértem hogy fáj a téma és hogy ráérsz, dehát na. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!