Miért viselekednek így középkorú emberek Facebookon?
Időnként furcsa emberek tesznek nevető fejeket a fotóimra, kommentjeimre Facebookon. A közös bennük, hogy:
1. nem ismerem őket (közös ismerősről sem tudok, és amíg én aktív voltam, ők nem voltak aktívak azokban a csoportokban).
2. Mind középkorúak
3. Mindenféle előzetes vagy utólagos kommunikáció nélkül, odaraknak egy nevető fejet. Akár arra is veszik a fáradságot, hogy az összes számukra látható fotómat és megosztásomat is megjelöljék nevető fejjel. :D
Én soha nem raktam vadidegenek személyes FB posztjaira nevető fejet.
Ti találkoztatok már ilyen fajta trollokkal Facbookon? Hogyan reagáljátok le?
Pedig ha az a norma, hogy mindenki privátra állít mindent és/vagy nem szól hozzá semmihez saját névvel, mert fél a többi usertől, az bizony rombolja a közösséget.
Egyébként nem az a kérdés, hogy legyen-e privát az én oldalam, hanem hogy hogyan reagálja le, az aki ténylegesen találkozott már a jelenséggel. Ugyanis lehet tiltani, jelenteni is a usert, esetleg teljes mértékben ignorálni is, vagy visszatrollkodni. :)
Viszont a 10. válasz nekem azt sugallja, hogy az agresszor pártján állsz. Érdekelne, hogy miért.
Ez most olyannak hat mint amikor a köldökig kivágott dekoltázsos megsértődik ha a fél utca őt nézi.
Ha nem szereted az idegeneket állítsd privátra a profilod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!