Fiatalok! Lehet jó arc egy boomer?
Az, hogy kit tartok szimpatikusnak, nem a korától függ. Az egyik ember, akivel a legjobban meg tudom értetni magamat (direkt nem a velem egykorú barátaimat mondom) jelenleg 68 éves. Minden korosztályból vannak barátaim, szóval igen, egy "boomer" is lehet jó arc.
22/L
Tudom, hogy eredetileg a korosztályra használták, de sajnos én csak arra szoktam, akinek a felfogása maradi és irritálóan lenéző, észszerűtlen. Gyakorlatilag a gőgös öregekre, akik olyan dolgokban okoskodnak, amikről fogalmuk sincs vagy legalábbis nem ártana másokra is hallgatniuk. Ugyanolyan szitokszó nálam, mint a Gen-z (akit meg azokra használok, akik nulla élettapasztalattal tolják ezeket a szélsőséges, egocentrikus, empátiátlan és könnyelmű dumákat a felnőttekről, a gyereknevelésről, a munkáról, az egyetemről meg mindenről, amiből nem vagy csak alig vették ki a részük).
Szóval ez alapján nem.
Egyébként meg igen, a családban legfiatalabbként is megszoktam, hogy az idősebbekkel értek jobban szót és beszélgetek többet, mélyebben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!