Szerintetek van olyan ember, aki semmiben nem jó, nincsenek erősségei?
Figyelt kérdés
Én azt érzem, bármilyen munkába kezdek, kudarcot vallok. Még az autisták is kiemelkedőek valamiben, de én nem.2021. nov. 26. 17:40
1/20 anonim válasza:
Aha, én ilyen vagyok. Azért a te helyedben nem írnám le magam, attól is függ a dolog, mennyi idős vagy.
2/20 A kérdező kommentje:
Harminckilenc vagyok.
2021. nov. 26. 17:46
3/20 anonim válasza:
autisták 10% kiemelkedő valamiben
4/20 anonim válasza:
Én is hasonló felfogással rendelkezem.
5/20 anonim válasza:
"Én azt érzem"
Most akkor vallottál kudarcot ténylegesen, vagy csak úgy érzed, hogy nem vagy elég jó?
6/20 A kérdező kommentje:
Mindkettő. Tíz éve dolgozom, tizenkét munkahelyem volt, hatból elküldtek.
2021. nov. 26. 17:56
7/20 anonim válasza:
#5 vagyok. Ez tényleg nem túl biztató. De mit csináltál 29 éves korodig?
8/20 A kérdező kommentje:
Tanultam, képeztem magam. Igaz ugyan, hogy van diplomám, de ma már a diplomát is könnyebben kiadják, így ez semmit nem bizonyít. Ismerem a saját képtelenségeimet.
2021. nov. 26. 18:05
9/20 anonim válasza:
Mivel nem vagy megelégedve? Mit szeretnél elérni? Úgy értem, lehet, hogy túl magas mércét állítasz magad elé.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!