Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha valaki unalmas ember, az...

Ha valaki unalmas ember, az meg magyarázza miért nincsenek (ill. kevés) barátai?

Figyelt kérdés
2021. jún. 2. 13:03
 1/9 anonim ***** válasza:
84%
Manapság már egyre gyakoribb, hogy az embernek nincsenek barátai és ez nem feltétlenül abból fakad, hogy unalmas ember. Egyszerűen ilyen elmagányosodó társadalom felé megyünk, ahol ez gyakori jelenség.
2021. jún. 2. 13:12
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Az unalmasság szerintem nem pont, én is annak érzem magamat, még is 20-on éves baráti társaságom van, bár én cagyok a legaktívabb( ház újítás, munka területén, a vicces beszólások, sztorik nem az én asztalon). Na viszont a pár találás, na az egy katasztrófa unalmas emberként.
2021. jún. 2. 13:12
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Azért nincsenek barátaim, mert unalmas vagyok.

21F

2021. jún. 2. 13:23
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Aki unalmanak érzi magát nem lehet, hogy igazából lusta? Be keverjük a kettöt, mert ha nem vagy lusta mindenképp lesznek barátaid már abból a körböl, amit csinálsz, ha van hobbid, ha nem cainálsz semmit, úgy barátok sem igen lesznek.

Meg ne áltassuk maginkat, az sem barátság ahol csak az egyik fél ad a másik elvesz. Hívj meg embereket, havi 5000ft költség simán belefér, aki szimpatikus, 1-2 caokit veszel, megkínálod és már is lehet beszélgetni, majd köv.-re ö veszi a csokit....érted nyiss az emberek felé valahogy.

2021. jún. 2. 13:29
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem igen.

Nyilván az unalmas is relatív, mert van akinek az átlagos is unalmas, másnak meg az átlagos is izgalmas.

De tény, hogy vannak emberek, akikkel úgy nem lehet mit kezdeni.

Itt is volt egy kérdező, se hobbija, se munkája, felnőttként otthon él, csaja nincs, céljai nincsenek, nem jár sehova, nem történik a napjában semmi. Nyilván ideig-óráig el lehet lenni azzal, hogy átmész beszélgetni, de miről, amikor nem történik semmi az életében?

2021. jún. 2. 13:40
 6/9 A kérdező kommentje:
Nekem pl van családom, gyerekem, hobbym (igaz ez inkább otthoni, meg gyerek mellől nem tudok eljönni, nincs kire bízzam), dolgozok is, szóval témám szerintem akad,beszélgetek is, van akivel látogatóba is mentünk párszor egymáshoz és valahogy mégis nem tud kialakulni egy fix, szorosabb barátság. Ezért nem tudok másra gondolni, mint hogy mégis valamiért unalmas lehet a tarsaságom.
2021. jún. 2. 15:02
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igényed lenne rá? Gondolom igen, mert nem írtad volna ki a kérdést. Kezdetnek próbálkozz egy sütögetést szervezni és hívd meg a szomszédokat, persze legyen némi pia is, úgy könnyebben feloldódik az ember( már ha kertesben laktok), panelban még nehezebb....
2021. jún. 2. 15:07
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Én félek ismerkedni, de szeretnék alapjában véve.
2021. jún. 2. 17:22
 9/9 anonim ***** válasza:
Szimplán nem akar maga köré barátokat. Ennyi.
2021. jún. 2. 19:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!