Lefekvés előtt szoktatok kikészíteni vizet az ágy mellé?
Nekem ez a mániám, úgy nem tudok elaludni, hogy ne legyen vizem, pedig sokszor nem is iszok belőle.
Kiváncsi vagyok más hogy van ezzel.
Cica miatt egy kulacsot, mert lattam, hogy beleiszik. Es bar imadom, de nem higienikus.
De miota van vizem, nem leszek szomjas, csak ha nincsen.
Nincs ilyen késztetésem, hogy éjszaka vizet igyak, az csak felébresztene.
De azért időnként szokott maradni egy félpohár viz amít nagyon kellemes reggel meginni. Részben eltávozik belőlle a klor, és amugy is valamiért jobban esik ilyenkor ez szobahőmérsékletú viz mint napközben inni.
néhány nagyokosnak üzenem, én olyan okos vagyok, hogy 2db fél literes zárt pet flakonban (pl. coca cola) teszek magam mellé vizet, egyet bal, másikat jobb oldalamra, igy nem kell forgolódnom ha megszomjazom, mindíg kéznél van!
és ki sem ömlik ha felborítom! allergiás vagyok,és el szokott dugulni az orrom,így spontán szájon át veszem a levegőt,így arra ébredek, hogy ki van száradva a pofám,fuldoklok! ilyenkor persze hogy rögtön innom kell!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!