Lefekvés előtt szoktatok kikészíteni vizet az ágy mellé?
Figyelt kérdés
Nekem ez a mániám, úgy nem tudok elaludni, hogy ne legyen vizem, pedig sokszor nem is iszok belőle.
Kiváncsi vagyok más hogy van ezzel.
2021. nov. 25. 14:01
11/25 anonim válasza:
Én is mindig készítek ki, ha felébredek úgyis szomjas leszek.
12/25 anonim válasza:
Be kell vezetni a téli csapot az ágy mellé, nincs olyan gond, hogy feldöl meg ilyesmik... :-)
13/25 anonim válasza:
Én nem készítek ki, ott egy üveg ásványvíz az ágyam mellett mindig.
14/25 anonim válasza:
Egy palack víz mindig van mellettem. Általában sose iszok, de ha nincs kézközelbe, biztos, hogy szomjan akarok majd halni.
15/25 anonim válasza:
Nem, mert MINDIG van ott 2 l víz.
(vagy kevesebb, ha épp nem teli az üveg)
16/25 anonim válasza:
Mindig van víz mellettem éjszaka
Néha felébredek és inni szoktam
17/25 anonim válasza:
Nem, én is félek, hogy felborítanám. Ezen kívül lefekvés előtt kimegyek a konyhába, iszom (de igyekszem nem sokat, akkor pisilnem kell tőle), reggel felkelek, a konyhában iszom.
18/25 anonim válasza:
A reggelt mindig egy nagy pohár vízzel kezdem, éjjel nem iszom, aludni szoktam.
Viszont ha beteg valaki legyen mindenképpen innivalója kézzel elérhető közelségben.
19/25 anonim válasza:
Nem, soha nem is ébredek szomjasan az éjszaka közepén. Lefekvés előtt is csak egy-két kortyot iszom, az bőven kitart reggelig.
20/25 anonim válasza:
Nem, mert utálom az állott vagy szobahőmérsékletű vizet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!