Az milyen ember szerintetek? aki dolgozik de háztartásban már nem segít bele szinte soha!
Én pl míg egyedül éltem, szombat volt a takarítós nap, és mindig szép tisztaság is volt nalam, annyi, hogy szombatra felgyülemlett mindig egy kis rumli...
Mosogatáson kívül nem takarítottam minden nap...
Nos párom pedig olyan, ha van 2 szöszmösz a padlón, azt már fel kell porszívózni az egész házat azonnal...
Ő ha hazajön melóból és meglát 2 szöszmöszt, neki is kell álljon...
Én mosogatást is este csinállnám meg lefekvés előtt, de ő azonnal evés utan... stb stb... így aztán mióta együtt vagyunk lusta disznónak vagyok beállítva, aki semmi házimunkát nem végez el... pedig megcsinálnám én is, csak a magam tempójában a maga idejében... de mivel nem hagyja, egyből beleugrik, így mindent ő csinál... legkellemettlenebb mikor sír meg kiakad emiatt, és dühöng, hogy én rabszolgának nézem... pedig egyszerűen ő a mániákus...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!