Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Az milyen ember szerintetek?...

Az milyen ember szerintetek? aki dolgozik de háztartásban már nem segít bele szinte soha!

Figyelt kérdés
2021. nov. 22. 18:00
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
52%
Ha házicsicska vagy és el kitartott vagy/ nincs kedved dolgozni akkor mi a franc dolgod van ezen kívül? Ha más dolgod is van pl gyerek akkor 50/50-nek kell lennie az aránynak, ha dolgoztok akkor szintén. Amúgy ha nincs pénze bejárónőre akkor nincs pénze arra sem hogy kitartson rendesen, akkor menjél dolgozni!
2021. nov. 22. 19:30
 12/13 anonim ***** válasza:
43%

Én pl míg egyedül éltem, szombat volt a takarítós nap, és mindig szép tisztaság is volt nalam, annyi, hogy szombatra felgyülemlett mindig egy kis rumli...

Mosogatáson kívül nem takarítottam minden nap...

Nos párom pedig olyan, ha van 2 szöszmösz a padlón, azt már fel kell porszívózni az egész házat azonnal...

Ő ha hazajön melóból és meglát 2 szöszmöszt, neki is kell álljon...

Én mosogatást is este csinállnám meg lefekvés előtt, de ő azonnal evés utan... stb stb... így aztán mióta együtt vagyunk lusta disznónak vagyok beállítva, aki semmi házimunkát nem végez el... pedig megcsinálnám én is, csak a magam tempójában a maga idejében... de mivel nem hagyja, egyből beleugrik, így mindent ő csinál... legkellemettlenebb mikor sír meg kiakad emiatt, és dühöng, hogy én rabszolgának nézem... pedig egyszerűen ő a mániákus...

2021. nov. 22. 19:32
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem az ilyen ember ( gondolom hogy férfiról van szo) elkényeztetett, lusta.
2022. szept. 6. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!