A 40 feletti nők miért rivalizálnak a fiatalabb nőkkel?
Mert szerintem a legtöbb nő irigy a másik nő társára valami miatt. Az idősebbek azért, hogy megmutassák, hogy még ők is lehetnek ugyanolyan szépek, mint a fiatalabbak.
Ez örök harc fiatal és idősebb hölgyek között.
Én is megkaptam már idősebb kolléganőmtől egyszer, hogy majd én se leszek olyan vékony mint most fiatalon. Ezt azután mondta, hogy egy férfi kollégám megdicsérte az új ruhámat a vékony alakomon. Ebből is látszik, hogy sokak nem tudják elfogadni az idősödést, és ezért átcsapnak rosszindulatúskodásba.
"Ezt azután mondta, hogy egy férfi kollégám megdicsérte az új ruhámat a vékony alakomon."
Mi volt a konkrét bók? "Wow micsoda ruci wow micsoda vékony testen!"
Mit nem értesz ezen? Nem fogom magam ismételgetni. Eléggé egyértelmű, amit írtam.
És a kapott féltékeny reakció is eléggé egyértelmű.
Azt mondta, hogy jól áll nekem ez az új ruha a vékony alakomon.
Egyébként melyik szó értelmezése okoz neked nehézséget?
Tehát azt mondta, "Zsuzsi, ez az új ruha nagyon jól áll a vékony alakodon". Szó szerint.
Maga a dicséret kicsit "cringe".
Szerintem ez nem a kortól függ. Vannak ilyen típusú nők. De ők ilyenek fiatalabb és idősebb korban is. És van egy csomó nő, aki egyáltalán nem ilyen.
Na, meg vannak olyanok is, akik nem a kor, külső alapján, hanem pl. a munkában rivalizálnak.
Ez nagyon általánosító kérdés és egyáltalán nem igaz. Azért mert volt ilyen rossz tapasztalatod, még nem minden 40-es ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!