Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a véleményetek arról az...

Mi a véleményetek arról az állításról hogy a nő lett teremtve a férfinak?

Figyelt kérdés

2021. nov. 21. 10:57
1 2 3
 11/30 anonim ***** válasza:
100%

Nem tanultál biológiát, ugye? Az, hogy a férfiak könnyebben élveznek el semmilyen módon nem teszi őket felsőbbrendűvé. Azt pedig remélem tudod, hogy nem csak a dupla D-s méret létezik, hanem vannak kifejezetten kis mellű nők, és sok férfinak éppen ez tetszik, de ez se azért van, hogy a "férfiakat odavonzza".

Ha már a szexualitást nézzük, nem éppen a nő lenne felül (szintén hülyeség), hiszen ő képes életet adni, amihez a férfi legfeljebb pár másodpercig kell?

2021. nov. 21. 12:15
 12/30 anonim ***** válasza:
100%
Kretensegekkel nem foglalkozom.
2021. nov. 21. 12:23
 13/30 A kérdező kommentje:

#11 Igen, tudok róla hogy kis mell is létezik a világon. Azzal pedig hogy a férfi könnyebben elélvez nem feltétken arra mondtam mert felsőbbrendű lenne, hanem hogy ez is azt mutatja hogy melyik nem lett teremtve a másiknak, de ez persze egy megosztó téma.

A nők nagy melle pedig pontosan azért lett olyan és akkora amilyen hogy a férfiakat oda vonzza. Az ember az egyetlen faj (a tehenet leszámítva) ahol a nősténynek mondhatni tőgye van. Az összes többi állatnál csak bimbó van, és nincs zsírral töltve a mellük.

[link]

2021. nov. 21. 12:43
 14/30 anonim ***** válasza:
100%
Semelyik nem a másiknak lett teremtve! Mindnekinek egy egészet kellene alkotnia önmagában és két egesz találkozása egy egészséges párkapcsolat. Ahol egyik fél sem a másikért hanem egymásért léteznek.
2021. nov. 21. 12:45
 15/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyik nem sem lett teremtve a másiknak, uramisten, hogy lehet manapság ilyet állítani... A két nem egy egészet alkot, ahogy minden másik fajnál. Vagy szerinted a nőstény oroszlán is csak azért van, mert a hímnek teremtették?

2021. nov. 21. 12:57
 16/30 A kérdező kommentje:

#15 Figyelj, ha tegyük fel vallásos vagy akkor neked ebben hinned kellene. A férfi a teremtés koronája, es a nő a férfinak lett teremtve mint ajándék istentől.

Én nem vagyok kifejezetten vallásos, és nem is állítom hogy ez így van, csak feltettem a kérdést.

Viszont ha a férfi a vezető (A sztereotípia szerint) aki teremt,alkot, vadászik, a nő pedig a passzív fél, akinek a szépsége, és a szexualitása az erénye, akkor ez nem állhat annyira távol a valóságtól. (Szerintem)

2021. nov. 21. 14:04
 17/30 anonim ***** válasza:
100%

Ateista vagyok, de megnyugtatlak, hogy se a keresztény, se a buddhista, se neopogány barátaim nem gondolják úgy, hogy bármelyik nem teremtve lett volna a másiknak, illetve hogy bármelyik feljebb való lenne a másiknál.

Érdekes, hogy a férfihoz sorolod a teremtést, amikor a nő az, aki szült. Aki életet ad és bár a férfi az, aki teherbe ejti, a nő terhes kilenc hónapig és a nő szüli meg, valamint általában a nőhöz kötődik jobban a csecsemő már csak a szoptatás miatt is. Másrészt sztereotípiákból kiindulva az egyik legostobább dolog. Az pedig a férfi igénytelensége, ha egy nőben neki elég a külső és a szexualitás...

Nem értem, hogy lehetnek olyan emberek, akikben komolyan felmerül, hogy a nemek nem egyenlőek. Ez azért elég aggasztó.

2021. nov. 21. 14:47
 18/30 A kérdező kommentje:
#17 Nem tudom mit jelent nálad az egyenlőség. Ha a nő képes szülni, a férfi pedig nem akkor már eleve nem lehet a két nem egyenlő és ez csak egy példa a rengeteg közül. Gondolom sokkal többször fordult már elő az hogy a férfiak hívtak téged randira mint te őket. Vagy nem?
2021. nov. 21. 15:03
 19/30 anonim ***** válasza:
100%

Egyenlőség alatt jogi, erkölcsi és értékrendbeli egyenlőséget értek, amibe az is beletartozik, hogy senki nem ér többet vagy kevesebbet a neme alapján. Két ember sose lesz minden létező tényezőben egyenlő.

Többen hívtak el, de a többségében el is utasítottam őket, ahogy engem is utasítottak már el. A barátommal pedig felváltva hívjuk el egymást, szóval nem igazán értem, mit akartál ezzel elérni.

2021. nov. 21. 15:14
 20/30 anonim ***** válasza:
94%

"A nők nagy melle pedig pontosan azért lett olyan és akkora amilyen hogy a férfiakat oda vonzza."

Nem, cunci, az utód etetésére van.

2021. nov. 21. 18:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!