Miért érzek állandó szégyenérzetet 18 évesen?
Figyelt kérdés
Lány vagyok. Nem követtem el olyan bűnt vagy ilyesmi, ami amiatt szégyellni kellene magam, mégis folyton ezt érzem. Emiatt kapcsolatokat sem tudok kialakítani az emberekkel, mert olyankor még erősebben érzem ezt.2021. nov. 18. 19:17
11/11 anonim válasza:
Mivel adtam rá okot? A kérdéseimmel próbáltam finoman jelezni feléd hogy a kérdésed így megválaszolhatatlan. Persze az is meglehet hogy én vagyok egy értetlen fasz, de a többi válasz is azt mutatja hogy nem csak én gondolom így.
Egyébként nem lehet hogy a szorongást kevered a szégyenérzettel? Az egy teljesen más megvilágításba helyezné az egész kérdést.
Jaa, és egyébként igazad van, valóban releváns lehet a kérdés szempontjából a korod, tévedtem.😅
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!