Őszintén, te szoktál trollkodni az oldalon, a határokat feszegetve?
Tiltották már felhasználódat? (hányat)
És milyen kategóriában szoktál csípős kérdéseket és válaszokat írni?
Gyakran törlik a kérdéseid?
Nem szoktam.
Az értelmes kérdést megválaszolom, a többi nem érdekel. Ha valakin látom, hogy fogást keres rajtam, mert egyéb élete nincs, azt ignorálom és annyi.
Soha, igazat írom mindig, csak sokaknak nem tetszik hogy ekkora kan vagyok
23F
Testépítő bajnok
Igen, de igazat írok, csak úgy csavarok, hogy az trollkodásnak hasson.
Simán beleállok a vitákba, de nem, nem nagyon durvák és még sosem tiltottak/töröltek.
Régen csináltam. Egy halomnyi fiókomat tíltották. :D
Olyanokat csináltam, hogy ha valaki kiírt valami személyes sztorit, amiben szerepelt egy másik személy is. Akkor én kiírtam ugyanazt a kérdést a sztoriban szereplő személy szemszögéből. :D
Pl volt egy pali, aki biciklizni ment egy csajjal első randin, és rájött a fosás, de a semmi közepén voltak, ezért muszáj volt megálnia és egy bokor mögé mennie. :D Olyan kínos volt szegénynek, hogy az volt a kérdése, hogy érdemes-e ezek után még ráírnia a csajra.
Már nem emlékszem pontosan, de az ő kérdése valami ilyesmi volt: Nagyon kínos. Bokorban nagydologoltam első randin. Szerintetek érdemes ráírni?
Az enyém ez volt: Nagyon kínos. Bokorba kulázott a pasi első randin. Szerintetek nem mer írni?
😂 De a részletes leírást is átmásoltam és a névmásokat kicseréltem benne, meg egy picit megfűszereztem a sztorit. "Még wc papír se volt nála, egy levéllel törölte ki." Ez nem volt az eredetiben.:DD
Asszem 2-3 óra különbség volt a két kérdés között, de sokan nem vették észre, hogy troll kérdés. Aki meg igen, az azt hitte, hogy ugyanaz a személy írta ki mindkettőt.
De amúgy ennek már 4 éve. Azóta kinőttem az ilyesmiből. :D
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!