Őszintén, te szoktál trollkodni az oldalon, a határokat feszegetve?
Figyelt kérdés
Tiltották már felhasználódat? (hányat)
És milyen kategóriában szoktál csípős kérdéseket és válaszokat írni?
Gyakran törlik a kérdéseid?
2021. nov. 16. 16:45
1/21 A kérdező kommentje:
nem értem hogy a 'troll' kulcsszót miért szűrte ki automatikusan a rendszer...
2021. nov. 16. 16:46
2/21 anonim válasza:
Én csak mindig normálisan válaszolok.Józsi bácsi 64F
3/21 anonim válasza:
Maximum ha valami iszonyatosan nagy baromság a kérdés ami kiveri nálam a biztosítékot. Egyébként már elég rég óta ez a felhasználom van.
4/21 anonim válasza:
Nem szoktam,kivéve ha maga a kérdés is egy vicc
5/21 anonim válasza:
Igen, szoktam. Mindig nyomom a hímsoviniszta dumát, és imádom ahogy a nők felhúzzák magukat rajta, és szidnak engem. Ki nem tiltottak még, csak fenyegettek vele. Válaszaimat sokszor törlik, kérdést meg nem nagyon írok ki.
6/21 anonim válasza:
József!
Magával meg a válaszaival már több témakörben is összefutottam.
Hát mit írjak, maga se egy matyóhímzés, az tuti!
7/21 anonim válasza:
Nem szoktam, maximum akkor ha valamelyik tipikus kamu kérdezővel van dolgunk. Bár igazából akkor sem mert a sok vérpisti lepontoz és fröcsögve vitatkoznak tovább egy kamu kérdésen :D
8/21 anonim válasza:
Csak ha idióta a kérdés,akkor szoktam írkálni.
9/21 anonim válasza:
nem . troll emberek nem emberek , provokációjuknak csak a gyengeelméjűek ülnek fel
10/21 anonim válasza:
Az 5-ös vagyok!
"provokációjuknak csak a gyengeelméjűek ülnek fel"
Na ezért szoktam én a nőket provokálni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!