Fiatalok szemében 40 évesek is már 'boomerek'?
13
A boomer kifejezést leginkább (az én tapasztalatom szerint) csak a kevésbé normális "fiatalok" használják, én ha találkozok egy okoskodó öreggel (szerintem jobb kifejezés mint a boomer) csak egyszerűen ignorálom.
15
Ha ezt így parodizáltad/adtad ki nekik hogy: "puf-puf ó yeah puf-puf f*ck you yeah o baby puf-puf" - akkor részben megértem, pedig én se szeretem a boomerezést.
:D
17
Ok boomer....csak viccelek :)
én 30 múltam, és általában azokat szoktam boomerezni, akikről a 13-as is beszél.
egyszerűen fel nem tudom fogni, honnan van sok 50 feletti "boomer" beképzeltsége és magabiztossága.
általában halvány fogalmuk nincs semmiről, megrekedtek a 90es években, de folyton szidják a mai fiatalokat.
hogy miből gondolják, h ők jobbak voltak, számomra egyszerűen rejtély.
azért marha komikus, amikor mondjuk 55 éves 100 kg-os nyelvet nem beszélő nő beszél lekezelően a fiatalságről, és akar nekik tanácsokat adni :D
na az ilyeneket tartják a nálam fiatalabbak boomernek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!