Fiatalok szemében 40 évesek is már 'boomerek'?
Én tizenévesen, húszas éveim elején a 40 éveseket már öregnek gondoltam :D És teljesen természetes, hogy egy tini, egy 20-as éveiben járó, egy 30-as, egy 40-es másképpen gondolkodik.
De a boomer szótól kiráz a hideg, főleg, hogy összevissza dobálóznak itt vele (szerencsére máshol nem nagyon) olyan esetben is, amire egyáltalán nem is illik rá.
Igen, de nem jó értelemben, eleve ők is nagy részben rosszul használják a kifejezést, leginkább szitokszó ha egy vitában nem egyeznek a másikkal, ilyen akár 5 évvel idősebbet is le "boomerezik".
26 évesen engem is boomereztek már le (nem, nem nyomtam a tipikus bezzeg dumát).
1-es, sajnos nem csak itt megy ez, yt, tiktok, insta, facebook stb szóval mindenütt :D
7
Vicces történet, de már olyannal is találkoztam hogy videójátékozás közben megkérdezték tőlem hány éves vagyok, minden féle előzmény nélkül... - mindenki elmondta: 20, 17, 19 stb - én jöttem "26" - erre a válasz "ok, booomer". :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!