Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Ha lehetőséged lenne visszamen...

Ha lehetőséged lenne visszamenni a múltba megölni egy sok ember haláláért felelős diktátort még gyerekkorában, megtennéd?

Figyelt kérdés
2021. nov. 14. 17:15
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
43%

Zacskót húznék a fejére mikor visszamentem az időben.szigetelőszalaggal is körbetekerném a nyakán közben tűvel akupunktúrás kezelést végeznék rajta hogy gyorsabban szedje a levegőt a zacskóból.

Sztálinnal csináltam volna a múltban.

2021. nov. 14. 18:50
 12/17 anonim ***** válasza:
86%

Ha ezeket az embereket megölöd, akkor lesz más, aki elkövet hozzájuk hasonló dolgokat. A sötét múlt arra jó, hogy tanuljunk belőle. Ha nincs miből tanulni, ezek majd megismétlődnek és elköveti más. Lehet, hogy más indíttatásból, más embereket öl meg, de hasonló dolgokat okoz majd.

Amúgy senki sem születik diktátornak, ha mindenképp át akarod írni a történelmet, jobban jársz ha kiemeled a környezetéből a csecsemőt és odaadod egy szerető családnak.

2021. nov. 14. 19:08
 13/17 anonim ***** válasza:
86%
Nem.
2021. nov. 14. 19:11
 14/17 anonim ***** válasza:
80%

Attól függ a tettem, hogy mennyit maradok a múltban. Csak egy kis idő, ami alatt megölhetem, vagy mondjuk éveket?

Mert ha az utóbbi, akkor inkább azt változtatnám meg, ami miatt olyan lett.

Ha meg az előbbi, nos, én nem tudnék gyereket bántani, ráadásul nem bírom a vér látványát sem, szóval esélytelen. Max felnőttként, amikor már követett el valamit a szóban forgó egyén.

2021. nov. 14. 19:34
 15/17 anonim ***** válasza:
75%

Ha létezne időutazás, az első alapszabály az lenne, hogy nem avatkozhatunk bele a dolgok menetébe, mert annak beláthatatlan következményei lehetnek. Ez már rengeteg filmben téma volt és humoros formában persze, de erről szól a Family Guy "Vissza a pilot epizódhoz" című része is (érdemes megnézni). Itt Brian megakadályozza a 9/11-et, de ezzel csak még nagyobb bajt csinál.

Ha bárki megölné még gyerekkorában akár Hitlert, akár Szálint, ma egy teljesen más világban élnénk (és egyáltalán nem biztos, hogy az egy jobb világ lenne).

2021. nov. 14. 19:47
 16/17 anonim ***** válasza:
Minden úgy történik ahogy történnie kel.A 2. világháborúban meghalt vagy 50 millió ember,ha nincs a háború,ennek az 50 milliónak 80 év alatt mennyi utóda születhetett volna?Mikor már így is a túlnépesedéssel küzdünk.A háború rengeteg új találmányt hozott,amik jobbá tették a világot.Másrészt,ha nincs Hitler,lehet egy olyan ember kerül a Nemzeti Néppárt élére akinek nemcsak a szája nagy hanem valódi katonai vezető,és így a háború is sokkal tovább tartott volna.
2022. febr. 16. 09:00
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

A helyzet az, hogy a jelenünk nagyon megváltozna.

Ha visszajönnél, lehet hogy a múltat annyira megváltoztatná, hogy te meg sem születsz. És akkor hogy mennél vissza?

Nincs kétségem afelől, hogy sose tud visszamenni senki, hiszen nagy problémákat okozna az ember. (Pillangó hatás...)

Valószínű, hogy ha meg is tudná oldani, amire visszajön a befolyásoló személy, addigra minden visszarendeződik az eredeti, kiinduló pontra.🤣

2022. febr. 17. 11:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!